Με άσεμνη χειρονομία, όπως είχε κάνει και ο αδερφός της Πάνος Καμμένος, απάντησε η προπονήτρια του ΝΟΒ, Αλεξία Καμμένου στα υβριστικά συνθήματα της εξέδρας όταν αποβλήθηκε στον 3ο τελικό της Α1 πόλο γυναικών Ολυμπακός – ΝΟΒ. 

Με συνεχείς αλλά χωρίς λόγο διαμαρτυρίες προς τους δύο διαιτητές, από την έναρξη κιόλας του παιχνιδιού, η κ. Καμμένου είδε τελικώς την κόκκινη κάρτα λίγο πριν το τέλος της τρίτης περιόδου. 

Κατευθυνόμενη προς τα αποδυτήρια έκανε τη χειρονομία που μπορείτε να δείτε και στη σχετική φώτο με συνέπεια να πέσουν αντικείμενα και να διακοπεί το παιχνίδι για περίπου 2 λεπτά.

Οσο καταδικαστέα είναι τα υβριστικά συνθήματα στα γήπεδα, είναι δυό φορές καταδικαστέες τέτοιες αντιδράσεις από επαγγελματίες του αθλητισμού που δυναμιτίζουν ακόμη περισσότερο την ατμόσφαιρα. 

Εάν κάθε προπονητής ή αθλητής προέβαινε -σε οποιοδήποτε γήπεδο του κόσμου, οποιουδήποτε αθλήματος- σε τέτοιου είδους χειρονομίες δεν θα τελείωνε κανένα ματς.

«Μπράβο στα κορίτσια του πόλο για το νταμπλ! Όσο για την αδερφή του Καμμένου (που υποτίθεται ότι είναι άνθρωπος του αθλητισμού) της έμεινε ένα μεσαίο δάχτυλο. Ας προσθέσει και αυτό του αδερφού της να κάνει κι αυτή νταμπλ!» σχολίασε χαρακτηριστικά ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς.

Φυσικά η φωτογραφία της κας Καμμένου να κάνει τη χειρονομία προς τους φίλους του Ολυμπιακού κάνει και το γύρο του διαδικτύου.
https://kanaliena.gr
 
Top