ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΟ ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΥ ΠΟΥ ΚΑΘΟΡΙΣΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

ΑΔΙΚΑ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΟΙ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΙ  ΑΦΟΥ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΘΑΡΟ  ΣΤΑΜΑΤΗΜΑ ΤΗΣ ΜΠΑΛΑΣ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΤΟΥ ΔΙΑΓΟΡΑ

Μια ακόμα εντός έδρας νίκη την πέμπτη του στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής πανηγύρισε το Κερατσίνι. Το συγκρότημα του Βασίλη Σπάθα έπειτα από ένα ξεκίνημα ισορροπημένο ανάμεσα στις δύο ομάδες ήταν αυτό το οποίο σε δύο περιπτώσεις έφτασε κοντά στο γκολ χωρίς όμως να το πετύχει.

Αρχικά στο 25΄ με την προβολή του Σιγάλα να φεύγει ελάχιστα άουτ, από την εστία του Στεφανάκου και εν συνεχεία στο 31΄ με τον Καρέλη να βγαίνει τετ α τετ με τον τερματοφύλακα του «γηραιού» τον τελευταίο όμως να τον νικά και να διατηρεί ανέπαφη την εστία του με το ήδη υπάρχον αποτέλεσμα να διατηρείται ως έχει μέχρι το φινάλε του πρώτου μέρους.

Ίδιο σκηνικό και στην επανάληψη όπου στα πρώτα λεπτά όπως και στο πρώτο μέρος το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο χωρίς την κλασική ευκαιρία σε κάποια από τις δύο εστίες. Στο 66΄ οι Πειραιώτες έφτασαν κοντά στο γκολ η εκτέλεση φάουλ όμως του Πασαλίδη αποκρούστηκε με γροθιές από τον Στεφανάκο. Από το σημείο εκείνο και μετά δεν υπήρξε κάποια άλλη καλή στιγμή στο παιχνίδι.

Κι ενώ όλα έδειχναν ότι το ματς θα έληγε ισόπαλο στο 93΄ ο Σκεντεράι ευστόχησε στο πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος για να κάνει το 1-0 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα του ματς με τους Ροδίτες να ολοκληρώνουν με δέκα παίκτες το ματς λόγω της αποβολής του Σουάνη με 2η κίτρινη κάρτα.

ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ (Βασίλης Σπάθας): Γιώρας, Σιγάλας, Σκεντεράι, Μπαντής, Βατής, Παπασπύρος, Τσουβαλτσίδης, Διάκος, Σιάνος (56’ Μπερνιδάκης), Πασαλίδης (87’ Γκιάτης), Καρέλης (58’ Ντούλιας)

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΥ (Νίκος Παντέλης): Στεφανάκος, Ευαγγελιδάκης, Μεντής, Ρούνιτς, Πέεφ (86’ Καρπαθάκης), Σουάνης, Αγγελούδης (67’ Γεωργίου), Βελέτης, Μήτκας, Μπακάλης, Σερτζίνιο (75’ Κιοσέογλου)
http://www.pireasnews.gr/
 
Top