Από τον Κύρο Παληκάρη

Σε ένα ακόμα επικοινωνιακό πυροτέχνημα της Δημοτικής Αρχής Πειραιά φαίνεται πως ήταν τελικά η πολυδιαφημισμένη εφαρμογή "pireapp" που...
υποτίθεται ότι οι δημότες θα μπορούσαν να ειδοποιούν ηλεκτρονικά τις υπηρεσίες του Δήμου για να επεμβαίνουν άμεσα τα συνεργεία για την επίλυση προβλημάτων της καθημερινότητας σε γειτονιές της πόλης. 

Ενδεικτικό της εγκατάλειψης είναι ότι η επίσημη σελίδα του "pireapp" στο facebook δείχνει να είναι εντελώς ανενεργή, καθώς έχει να ανανεωθεί εδώ και σχεδόν δύο χρόνια! 
Οι τελευταίες αναρτήσεις έχουν γίνει τον Μάρτιο του 2016 και αφορούν την παρουσίαση της εφαρμογής από διάφορα δημοσιεύματα, όπως μπορεί να δει κανείς στην σχετική εικόνα του REPORTAZ NET

                    

Από τότε φαίνεται πως ουδείς από τον Δήμο Πειραιά ενδιαφέρθηκε ν' ανανεώσει τη σελίδα που υποτίθεται ενημερώνει τους δημότες για την εφαρμογή, η οποία παρουσιάστηκε ως πρωτοπόρα για την άμεση επικοινωνία με τις υπηρεσίες και την αντιμετώπιση καθημερινών προβλημάτων στην πόλη.

@  "Εντόπισε - Φωτογράφισε- Ενημέρωσε" ήταν το σλόγκαν του επικοινωνιακού πυροτεχνήματος της Δημοτικής Αρχής Πειραιά με την ονομασία "pireapp" !
 
Top