Πιστοποίηση Εκπαιδευτικής Επάρκειας Εκπαιδευτών Ενηλίκων. Νέος Κύκλος έτους 2018.
Απευθείας συμμετοχή στις εξετάσεις του ΕΟΠΠΕΠ (Υπουργείο Παιδείας), Σεμινάριο Εκπαίδευσης Εκπαιδευτών Ενηλίκων. Δηλώσεις συμμετοχής έως 27/01/18
Το Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Στερεάς Ελλάδας σε συνεργασία με το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Easy Education υλοποιεί σε κύκλους το εξ αποστάσεως μοριοδοτούμενο πρόγραμμα κατάρτισης «ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ ΕΝΗΛΙΚΩΝ». Έναρξη νέου τμήματος 29/01/2018*.


Σκοπός του σεμιναρίου:
  • Με την επιτυχή ολοκλήρωση του εξ αποστάσεως μοριοδοτούμενου σεμιναρίου  έχετε το δικαίωμα να συμμετέχετε απευθείας στις εξετάσεις του ΕΟΠΠΕΠ χωρίς το προαπαιτούμενο κριτήριο ύπαρξης 150 ωρών διδακτικής προϋπηρεσίας (Ν. 4386/16 Άρθρο 67).
  • Ένταξη στο επίσημο μητρώο εκπαιδευτών του ΕΟΠΠΕΠ (υπουργείο παιδείας) & συμμετοχή εκπαιδευτικών σε προκηρύξεις  προσλήψεων δομών μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης
  • Ανανέωση Ισχύος Πιστοποίησης Εκπαιδευτικής Επάρκειας στους Εκπαιδευτές Ενηλίκων που συμμετείχαν στις Εξετάσεις Πιστοποίησης το 2007 και το 2008, καθώς σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση του ΕΟΠΠΕΠ, η πιστοποίησή τους λήγει εντός του 2017 και του 2018, αντίστοιχα.
  • Υποστήριξη της ήδη υπάρχουσας θέσης εργασίας του καταρτιζόμενου ή ενίσχυση στην προσπάθεια αναζήτησης νέας θέσης εργασίας αλλά και τη θεσμοθέτηση ενός κοινού υψηλού υποβάθρου του εκπαιδευτικού έμψυχου δυναμικού της χώρας μας.
  • Επιπλέον μοριοδότηση σε δομές μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.
Γίνε εκπαιδευτής ενηλίκων με την επιτυχή ολοκλήρωση των εξετάσεων. Επέλεξε νέο ή & έναν επιπλέον δρόμο σταδιοδρομίας.




Σε ποιους απευθύνεται:
  1. Εκπαιδευτικούς
  2. Εν δυνάμει εκπαιδευτικούς
  3. Φοιτητές
  4. Κατόχους οποιουδήποτε πτυχίου τριτοβάθμιας εκπαίδευσης
  5. Λογιστές, Οικονομολόγους
  6. Νομικούς
  7. Ψυχολόγους
  8. Αρχιτέκτονες, μηχανικούς και συναφή επαγγέλματα
  9. Φυσικούς, χημικούς, μαθηματικούς, βιολόγους
  10. Τεχνολόγους, Τεχνικούς βοηθούς και ασκούντες συναφή επαγγέλματα
  11. Απασχολούμενους στην παροχή υπηρεσιών
  12. Ειδικευμένους Γεωργούς, Κτηνοτρόφους, Δασοκόμους και Αλιείς (3ετή επαγγελματική ή/και διδακτική πείρα συναφή με την επαγγελματική δραστηριότητα)
  13. Ειδικευμένους τεχνίτες (3ετή επαγγελματική ή/και διδακτική πείρα συναφή με την επαγ/κή δραστηριότητα)
  14. Σε όσους θέλουν να αποκτήσουν επιπλέον μοριοδότηση για την ένταξη τους στο εκπαιδευτικό δυναμικό φορέων μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.


Υλοποίηση:
Διάρκεια 200 ώρες
  • 180 ώρες ασύγχρονη τηλεκατάρτιση
  • 15  ώρες ζωντανής τηλεδιάσκεψης (3 συναντήσεις)
  • 5 ώρες δια ζώσης κατάρτισης (1 συνάντηση) σε όλες τις περιφερειακές ενότητες της χώρας.




Έναρξη Επόμενου κύκλου του προγράμματος 29/01/2018*.
Τα κέντρα υλοποίησης των δια ζώσης συναντήσεων θα ανακοινωθούν κατά τη διάρκεια του προγράμματος σε όλες τις περιφερειακές ενότητες της χώρας.


* ( Η ημερομηνία έναρξης ενδέχεται να τροποποιηθεί σύμφωνα με τον Ν.4485/άρθρο 48 εν αναμονή της ίδρυσης του ΚΕΔΙΒΙΜ Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Στερεάς Ελλάδας και δημοσίευσης της απόφασης του Υπ. Παιδείας στην εφημερίδα της κυβερνήσεως)


Πληροφορίες: www.diaviou-teiste.gr
Επικοινωνία: info@diaviou-teiste.gr  
Τηλέφωνο: (help desk 10:00πμ - 18:00μμ): 210 3003913
 
Top