Σε θέση ισχύος όσον αφορά το κυνήγι της πρόκρισης στην τελική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ ανδρών τέθηκε νωρίς νωρίς ο Ολυμπιακός, που χτες στον Πειραιά πέτυχε σπουδαία νίκη επί της Ντιναμό Μόσχας με 17-9 για τη 2η αγωνιστική του ομίλου του στην προκριματική φάση. 

Ετσι, με βάση και την πολύτιμη εκτός έδρας ισοπαλία 7-7 με την Μπαρτσελονέτα, οι «ερυθρόλευκοι» διατηρήθηκαν αήττητοι και πήραν ψυχολογικό αβαντάζ ενόψει της συνέχειας. 

Η ελληνική ομάδα, κόντρα σε μια αντίπαλο με υψηλές φιλοδοξίες φέτος, δεν άφησε κανένα περιθώριο αμφισβήτησης και με πρωταγωνιστή του Γενηδουνιά, που αν και προερχόμενος από τραυματισμό πέτυχε τέσσερα γκολ, έφτασε στην επικράτηση. 

Ο Ολυμπιακός πήρε εξαρχής τα «ηνία» του αγώνα, όταν προηγήθηκε με 7-1 στο πρώτο οκτάλεπτο, ενώ στο ημίχρονο, όντας μπροστά με 12-4, είχε «κλειδώσει» τη νίκη. 

Στα δύο επόμενα οκτάλεπτα, αν και η ελληνική ομάδα κατέβασε ρυθμούς και έκανε οικονομία δυνάμεων, δεν άλλαξε κάτι πέραν μιας πρόσκαιρης μείωσης του σκορ από τους φιλοξενούμενους (13-6).

Τα οκτάλεπτα: 7-1, 5-3, 3-2, 2-3.

Οι σκορερ: Ολυμπιακός: Μυλωνάκης 1, Γενηδουνιάς, 4, Φουντούλης 2, Νικολαΐδης 1, Μουρίκης 2, Γούνας 3, Ομπράντοβιτς 4. Ντιναμό Μόσχας: Μπίκοφ 3, Ναγκάεφ 2, Ράντζεν 1, Κόλοντ 1, Σούμποτιτς 2.
 
Top