ΔΗΜΑΡΧΕ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΘΕΛΕΙ ΛΥΣΕΙΣ ΣΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΕΙΣ...
Μετά τη χθεσινή πρωτοβουλία Πειραιωτών (όχι και τόσο μαζική η αλήθεια είναι) στα βράχια της Πειραϊκής, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για την οικολογική καταστροφή που συνετελέσθη στον Πειραιά, αλλά και την παρουσία του Δημάρχου Πειραιά, το συμπέρασμα ήταν ένα!
Ο Δήμαρχος Πειραιά παίρνει επάξια τον τίτλο του «Διαπιστωσάκια», αφού για ακόμη μια φορά, διαπίστωσε ένα ακόμα μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Πειραιάς.
Όπως και στο παρελθόν με την απεργία στην Καθαριότητα, με το ΤΡΑΜ και με όλα τα μεγάλα προβλήματα που απασχολούν την πόλη, ο Δήμαρχος Πειραιά αρκείται στο να διαπιστώνει το πρόβλημα, όπως θα έκανε πιθανώς ο κάθε Δημότης, ένας δημοσιογράφος, ένας επισκέπτης του Πειραιά!
Η μόνη εξήγηση που δίνουμε είναι ότι ακόμα και σήμερα, 3 χρόνια μετά την εκλογή του, ο Γιάννης Μώραλης δεν έχει αντιληφθεί ότι είναι ο Άρχων της Πόλης, ο πρώτος Δημότης του Πειραιά που με τις πράξεις και τα έργα του καθορίζει το μέλλον της πόλης.
Και από έναν Δήμαρχο, οι Δημότες δεν αναμένουν να διαπιστώνει το πρόβλημα και να ενημερώνει για το ποια αρμόδια δημόσια υπηρεσία φέρει την ευθύνη, αλλά να δίνει ΛΥΣΕΙΣ στα προβλήματα, μικρά και μεγάλα.
 
Top