Σύμφωνα με πληροφορίες μας άνοιξε ο κύκλος των χιλιάδων προσλήψεων που είχε υποσχεθεί προεκλογικά ο τότε υποψήφιος και νυν Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης!
 
Φαίνεται πως παρά τα όποια προβλήματα λόγω ΜΕΤΡΟ & ΤΡΑΜ και τις σοβαρές επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης στην αγορά του Πειραιά, η ανάπτυξη έφτασε ταχύτατα στο Λιμάνι και η Δημοτική Αρχή Μώραλη είναι σε θέση να υλοποιήσει τις προεκλογικές της δεσμεύσεις, δίνοντας χιλιάδες θέσεις εργασίας στον πειραϊκό λαό!
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΑΜΕΣΑ ΜΕ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΤΟ 213 2022790 ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΤΕ ΤΗ ΣΧΕΤΙΚΗ ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
 
Διευκρινίζεται ότι οι θέσεις εργασίας σαφώς και δεν αφορούν στο Δήμο Πειραιά, αφού ελέω μνημονίων οι προσλήψεις νέου ανθρώπινου δυναμικού γίνεται με ποσόστωση 1/10.
 
Σε περίπτωση που σας απαντήσουν από το Γραφείο Δημάρχου ότι δε γνωρίζουν κάτι, να επιμείνετε, καθώς οι 35.000 νέες θέσεις εργασίας στον Πειραιά, αποτελούσαν και αποτελούν βασική προτεραιότητα για τον Γιάννη Μώραλη.
 
Αν δε βγάλετε άκρη με τίποτα, τότε δυστυχώς θα σημαίνει ότι η πληροφορία μας δεν ήταν ακριβής και ότι πολύ απλά οι προεκλογικές δεσμεύσεις του Γιάννη Μώραλη για 35.000 νέες θέσεις εργασίας ήταν ακόμα μια φούσκα, ένα ακόμα μεγάλο πολιτικό ψέμα!

Και αναγκαστικά θα πρέπει να κάνετε υπομονή χρόνια ακόμα, μέχρι τις επόμενες Δημοτικές Εκλογές!
 
Top