Καταιγιστικό το Κερατσίνι – Εντυπωσιασμένος ο πρόεδρος της ομάδας κ. Αραβαντινός απο την φιλοξενία των Συριανών

Ο Α.Ο Σύρου μετά από κακό πρώτο ημίχρονο, ηττήθηκε σήμερα 5-0 από τον ΑΠΟ Κερατσίνι στο γήπεδο της Άνω Σύρου, ολοκληρώνοντας πλέον τις φετινές αγωνιστικές του υποχρεώσεις.

Το Κερατσίνι ήταν πολύ καλύτερο στον αγώνα, δείχνοντας σε όλους πως είναι μια πολύ δυνατή ομάδα, έτοιμη για το πρωτάθλημα της Γ Εθνικής.

Το ποδόσφαιρο ενώνει, κάτι που μαρτυρά και την ιδιαίτερη φιλοξενία που πρόσφερε ο Α.Ο. Σύρου στην αποστολή του Κερατσινίου. Αξίζει να σημειωθεί οτι το παιχνίδι παρακολούθησαν δίπλα-δίπλα Γιώργος Φώσκολος και ο γνωστός αρχιφύλακας στις περισσότερες ελληνικές φυλακές, γνωστός απο το άλλο του πόστο, ως πρόεδρος του Κερατσινίου Αντώνης Αραβαντινός.



Η διακύμανση του σκορ

3΄: Ψυχογίος 0-1

23΄: Μαναριώτης 0-2

42΄: Σφυρογιαννάκης 0-3

64΄: Κουρκούτης 0-4

84΄: Κιαφιά 0-5

Αξίζει να τονιστεί πως πριν από τον αγώνα, βραβεύτηκε από την ΕΠΣ Κυκλάδων ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος Παναγιώτης Ραμπαβίλας

Ικανοποιητική η προσέλευση του κόσμου, που παρά το ακατάλληλο της ώρας και ημέρας, στο γήπεδο της Άνω Σύρου βρέθηκαν περισσότεροι από 250 θεατές.

Α.Ο ΣΥΡΟΥ-ΑΠΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ

Διαιτητής: Χαλδαίος, Βοηθοί: Κοκαρίδας-Νικολάου

ΑΟ Σύρου (Ρούσσος): Βαμβακούρης, Ρούσσος, Κατσούλης, Μαραγκός, Μουράι, Μανουδάκης, Κώτσης, Μπάμπακαρ, Λούσας, Ραμπαβίλας, Μίρτσα.

18αδα:  Αργυρός, Ζενέλι, Φωτεινιάς, Συριανός, Χούρος, Φωτεινιάς , Δημητρακόπουλος

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Φωτεινιάς, Αργυρός και Χούρος που πέρασαν στην θέση των Κώτση, Ρούσσου και Μίρτσα.

ΑΠΟ Κερατσίνι (Σπάθας): Μπότος, Σφυρoγιαννάκης, Dautaz,  Μπατής, Βάτης, Διάκος, Ψυγογιός, Γκιάτης, Μαναριώτης, Γουρνάς, Κουρκούτης.

18αδα: Κιαφιά, Αγγελάκης, Καμμένος, Τρικαμηνάς, Φούντας, Μιχαλάς, Χοδρουδάκης

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ:

http://www.pireasnews.gr/
 
Top