Ο Ολυμπιακός πλήρωσε το μοναδικό λάθος του ως τη στιγμή της ισοφάρισης από την Μπεσίκτας στο «Γ. Καραϊσκάκης», με τους Τούρκους να αποσπούν ισοπαλία 1-1 στο Φάληρο και να αποκτούν προβάδισμα για την πρόκριση στα προημιτελικά του Europa League, ενόψει της ρεβάνς στην Πόλη, την ερχόμενη Πέμπτη.
Με τον «εξαφανισμένο» επί ημερών Πάουλο Μπέντο Καμπιάσο να δεσπόζει στη μεσαία γραμμή τους και με ανεβασμένη ψυχολογία από την αλλαγή προπονητή, οι «ερυθρόλευκοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και παρότι ο αγώνας έδειχνε ισορροπημένος στο πρώτο ημίχρονο, στην ουσία κατάφεραν να κρατήσουν τους κινδύνους μακριά από την περιοχή τους.
Η Μπεσίκτας δεν είχε ούτε μια φάση σε αυτό το διάστημα, την ώρα που οι γηπεδούχοι ήταν απειλητικοί, αλλά με τον Ελιουνούσι να μην μπορεί να τελειώσει αυτό που ξεκινούσε, όπως στο 19΄, όταν έφυγε μπροστά, αλλά το σουτ που επιχείρησε ήταν αδύναμο.
Στο 36΄ ο Ανσαριφάρντ βρέθηκε δεξιά, έβγαλε τη σέντρα και ο Καμπιάσο, ως κρυφός κυνηγός, άνοιξε το σκορ. Όμως, η κατάσταση άλλαξε στην επανάληψη. Η Μπεσίκτας προειδοποίησε στο 49΄, όταν ο Ταλίσκα έπιασε την κεφαλιά από κοντά και ο Λεάλι μόλις που κατάφερε να διώξει την μπάλα κόρνερ.
Στο 52΄ ο Ολυμπιακός έχασε την ευκαιρία να διπλασιάσει, με την κεφαλιά του Μποτία να φεύγει δίπλα από το δοκάρι και στο 53΄ ήρθε η ισοφάριση: ο Λεάλι έστειλε την μπάλα στον Αμπουμπακάρ κι εκείνος αφού πέρασε τον Ρέτσο έκανε το 1-1.
Δύο λεπτά αργότερα ο Κουαρέσμα βρέθηκε απέναντι από τον Ιταλό τερματοφύλακα, αυτός απέκρουσε αρχικά, ο Μπάμπελ πλάσαρε κι ο Ρέτσος έδιωξε πάνω στη γραμμή.
Στο 64΄ ο Μποτία αποχώρησε λόγω τραυματισμού, στο 70΄ έφυγε λόγω κόπωσης και ο κορυφαίος μέχρι εκείνη τη στιγμή Καμπιάσο και ο ρυθμός του Ολυμπιακού έπεσε, με τον Ντα Κόστα να κάνει στο 87΄ σωτήρια προβολή στο σουτ του Τοσούν, που είχε βγει απέναντι στον Λεάλι.

πηγη
http://www.pireasnews.gr/2017/03/europa-league-1-1.html
 
Top