Μετά την ανακοίνωση ονομάτων για τις αντιδημαρχίες στο Δήμο Πειραιά (που δημοσιεύσαμε χθες), ορίζονται με νέα απόφαση του Δημάρχου Πειραιά Γ. Μώραλη οι κατωτέρω δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας ως εντεταλμένοι δημοτικοί σύμβουλοι.

Ζηλάκου Χαραλαμπία, Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος για την εποπτεία και τον συντονισμό της Δ/νσης Βρεφονηπιακών Σταθμών.

Νταϊφά Ειρήνη, Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος για την εποπτεία και τον συντονισμό της Δ/νσης Πολιτισμού εκτός του Τμήματος Αθλητισμού.

Κόκκαλης Πέτρος, Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλο για την εποπτεία και τον συντονισμό της Δ/νσης Προγραμματισμού και Ανάπτυξης.

Θα υπογράφουν όλα τα έγγραφα και τις αποφάσεις που εκδίδονται από τις πιο πάνω υπηρεσίες πλην των εισηγήσεων προς το Δημοτικό Συμβούλιο ως τελικοί υπογράφοντες καθώς και των εγγράφων των οποίων η υπογραφή έχει ανατεθεί με απόφαση στον Γενικό Γραμματέα και τους Υπηρεσιακούς παράγοντες του Δήμου. Θα υπογράφουν την αλληλογραφία με τις Δημόσιες Υπηρεσίες και τους Δημότες καθώς επίσης και τις βεβαιώσεις που χορηγούνται σε Δημόσιες Υπηρεσίες και τους Δημότες εκτός των περιπτώσεων που με απόφαση έχουν ανατεθεί στους Προϊσταμένους Δ/νσεων και Τμημάτων που εποπτεύουν. Στον Εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο Της Δ/νσης Προγραμματισμού και Ανάπτυξης κ. Κόκκαλη Πέτρο, ανατίθεται επίσης η υπογραφή οποιουδήποτε σχετικού εγγράφου για συμμετοχή του Δήμου σε Ευρωπαϊκά Ανταγωνιστικά Προγράμματα.

Σημείωση: Ως πρόεδρος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής ορίζεται ο αντιδήμαρχος Γιάννης Μελάς.

 koinoniki.gr
 
Top