Ο Δήμος Σαλαμίνας για ακόμα μια φορά έδειξε την ευαισθησία του για τα παιδιά παρουσιάζοντας 2 έργα της σημαντικότατης Ελληνίδας θεατρικής Παιδαγωγού Αντιγόνης Μεταξά, με χαρακτήρα Σατυρικό και Ηθοπλαστικό.
 Πρόκειται για τα έργα «Ο Καινούργιος Χρόνος» και  «Σαν τον….. Άη Βασίλη» , που παρουσιάστηκαν στο Κοινοτικό Κατάστημα Σεληνίων , στις 11 και 12 Μαρτίου 2017, με Είσοδο Ελεύθερη.

Η Σκηνοθεσία των έργων και η Διδασκαλία των νεαρών ηθοποιών συνετελέσθηκαν από την Ηθοποιό κα ΒΙΚΥ ΒΙΡΒΙΛΗ , η οποία είχε και τον γενικό συντονισμό της όλης εκδήλωσης. Οι παραστάσεις που δόθηκαν ενώπιων πλήθους κόσμου , ενθουσίασαν με την υποδειγματική τους προσήλωση στο πνεύμα του κειμένου και την άψογη ερμηνεία των συντελεστών της!! 
Στο τέλος μάλιστα της πρώτης εκδήλωσης η  Δήμαρχος Σαλαμίνος κα ΙΣΙΔΩΡΑ ΝΑΝΝΟΥ – ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ  βράβευσε την θεατρική σκηνή «Ο ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ» , συνολικά.   
Εκτός της αξιότιμης κας Δημάρχου Σαλαμίνος , στις παραστάσεις παρευρέθηκαν  ο Αναπληρωτής Δημάρχου και Αντιδήμαρχος Διοικητικών και Κοινωνικών. Υπηρεσιών κ. Ν. Αγαπίου, ο Αντιδήμαρχος Αμπελακίων Πολιτισμού και Παιδείας κ. Κ. Μαριδάκης, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας κ.  Γ. Σκιαθίτης , η Εντεταλμένη παρά τη Δημάρχω της Δημοτικής Κοινότητας Αμπελακίων κα Σ. Γεροντιώτου, η Πρόεδρος της Κοινότητας Αιαντείου κ. Κ. Παυλίδη, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Σεληνίων κ. Γ. Επιτρόπουλος, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Γ. Φιλιάγκος, η Κοινοτική Σύμβουλος Σαλαμίνας κ. Τ. Μίχα, και ο Κοινοτικός Σύμβουλος Σεληνίων κ.  Γ. Καφετζής.  

http://www.pireasnews.gr/
 
Top