Πάει για το 43-0, περνάει στο Final Four!
Μετά τη σπουδαία εκτός έδρας νίκη κόντρα στην Όρβοσι για την 6η αγωνιστική του LEN Champions League οι υποχρεώσεις της ομάδας πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού συνεχίζονται. Οι Πειραιώτες αντιμετωπίζουν τον Παναθηναϊκό, την Τετάρτη στις 14:30 στο Κολυμβητήριο της Γλυφάδας στον προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Στόχος του Θρύλου είναι η πρόκριση στο Final Four της διοργάνωσης και η 43η διαδοχική νίκη σε βάρος των «πράσινων».
Θοδωρής Βλάχος: «Κόντρα στον Παναθηναϊκό, θέλουμε τη νίκη για να προκριθούμε στο Final Four τoυ Κυπέλλου, το οποίο είναι ένας τίτλος που μας ενδιαφέρει και πάντα θέλουμε να τον κερδίζουμε. Οι αγωνιστικές μας υποχρεώσεις είναι αρκετές το επόμενο διάστημα με συνεχή παιχνίδια ωστόσο νομίζω ότι δεν θα αντιμετωπίσουμε κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα και θα πετύχουμε τους στόχους μας».
Βαγγέλης Δελακάς: «Προερχόμαστε από μια σημαντική νίκη στο Champions League κόντρα στην Όρβοσι. Ωστόσο έχουμε αφήσει πίσω μας αυτό το ματς αφού η συνέχεια που μας περιμένει στην Ευρώπη και στις εγχώριες διοργανώσεις είναι μεγάλη.  Τώρα σειρά έχει το Κύπελλο Ελλάδας. Αντιμετωπίζουμε τον Παναθηναϊκό με στόχο τη νίκη και την πρόκριση στο Final Four της διοργάνωσης».
 
http://www.pireasnews.gr/2017/02/43-0-final-four.html
 
Top