Στο Βερολίνο για τη νίκη, ο Θρύλος!
Στο Βερολίνο βρίσκεται από το μεσημέρι της Τρίτης (17/11) η αποστολή της ομάδας πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού, ενόψει της αναμέτρησης με τη Σπαντάου την Τετάρτη (18/1) στις 20:30 (Novasports 2HD) για την 4η αγωνιστική του LEN Champions League.  Oι Πειραιώτες που βρίσκονται στην 1η θέση του Α’ Ομίλου (με 7 βαθμούς, μαζί με την Ζόλνοκ) παραμένουν αήττητοι στον Α’ Όμιλο με 2 νίκες και 1 ισοπαλία θέλουν να πετύχουν την πρώτη εκτός έδρας. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον τεχνικό του Θρύλου, Θοδωρή Βλάχο ο οποίος υπολογίζει στις υπηρεσίες όλων των αθλητών του.
ΘΟΔΩΡΗΣ ΒΛΑΧΟΣ:  «Είναι το πρώτο παιχνίδι στο Champions League μετά τις διακοπές και ενδεχομένως να κρύβει εκπλήξεις, ειδικά για εμάς που παίζουμε εκτός έδρας κόντρα σε μια δυνατή και φιλόδοξη ομάδα. Επομένως για να μην πέσουμε «θύμα» έκπληξης θα πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι και να εφαρμόσουμε όλα όσα κάνουμε αυτές τις ημέρες στις προπονήσεις. Νομίζω ότι είμαστε καλά προετοιμασμένοι για αυτό το παιχνίδι και θέλουμε να πετύχουμε την πρώτη εκτός έδρας νίκη για αυτή τη χρονιά. Σε κάθε παιχνίδι παίζουμε για τη νίκη και αυτό θα κάνουμε κόντρα στη Σπαντάου».
ΓΙΟΖΙΠ ΠΑΒΙΤΣ: «Ένα παιχνίδι για το Champions League είναι πάντα δύσκολο, ειδικά όταν παίζεις εκτός έδρας. Για αυτό πιστεύω ότι αυτό ματς θα είναι εξίσου δύσκολο κόντρα σε μια ομάδα με καλούς παίκτες και καλό προπονητή.  Εμείς πιστεύουμε στην ομάδα μας και θέλουμε να συνεχίσουμε τα καλά αποτελέσματα με στόχο να τερματίσουμε στην 1η θέση του ομίλου. Έχουμε κάνει πολύ καλές προπονήσεις αυτό το διάστημα και αισθανόμαστε έτοιμοι ως ομάδα για αυτό το παιχνίδι. Πάντα θέλουμε να κερδίζουμε και αυτό θέλουμε και στο παιχνίδι που ακολουθεί.  Ιδιαιτέρως μετά το περσινό παιχνίδι, τώρα γνωρίζουμε καλύτερα τις δυσκολίες που θα συναντήσουμε στο Βερολίνο, αλλά αισθανόμαστε έτοιμοι και έχουμε αυτοπεποίθηση».
http://www.pireasnews.gr/2017/01/blog-post_611.html
 
Top