Στο Βραχάτι για να διευρύνει το σερί!
Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζονται οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας βόλεϊ Ανδρών του Θρύλου, η οποία το Σάββατο στις 18:00 (Νovasports 1 HD), αντιμετωπίζει τον Παμβοχαϊκό στο Βραχάτι με στόχο την 13η νίκη σε ισάριθμα ματς στο πρωτάθλημα.  Οι Πειραιώτες λίγες ημέρες πριν τον κρίσιμο επαναληπτικό του Cev Cup με τη Σουργκούτ στη Ρωσία (18/1) θέλουν να διευρύνουν το απόλυτα νικηφόρο σερί που τρέχουν τη φετινή σεζόν, χάρη στο οποίο οδηγούν την κούρσα του πρωταθλήματος, όντας μόνοι πρώτοι στη βαθμολογία.
ΔΗΛΩΣΕΙΣ
ΣΛΟΜΠΟΝΤΑΝ ΜΠΟΣΚΑΝ:  «Ο στόχος μας κόντρα στον Παμβοχαϊκό δεν μπορεί να είναι άλλος από τη νίκη. Στο προηγούμενο παιχνίδι με την Παναχαϊκή είχα την ευκαιρία να χρησιμοποιήσω τους παίκτες που δεν είχαν αρκετό χρόνο συμμετοχής μέχρι στιγμής και άπαντες ανταποκρίθηκαν.  Από κει και πέρα στο μυαλό μας είναι πρώτα το ματς με τον Παμβοχαϊκό και μετά ο επαναληπτικός με την Σουργκούτ».
ΑΘΟΣ ΚΟΣΤΑ: «Η ομάδα μας δείχνει ότι βρίσκεται σε πολύ κατάσταση. Είμαστε αήττητοι τη φετινή σεζόν και σίγουρα αυτό το γεγονός συμβάλει πολύ θετικά στην ψυχολογία μας. Το Σάββατο θέλουμε τη νίκη κόντρα στον Παμβοχαϊκό που είναι ανταγωνιστικός και επικίνδυνος στην έδρα του και από εκεί και πέρα θα στρέψουμε την προσοχή μας στην ευρωπαϊκή πρόκληση που ακολουθεί με τη ρώσικη ομάδα».
http://www.pireasnews.gr/2017/01/blog-post_975.html
 
Top