Παίκτης του Ολυμπιακού λοιπόν ο Καρίμ Ανσαριφάρντ με τους πρωταθλητές Ελλάδος να ολοκληρώνουν τη συμφωνία με τον Ιρανό στράικερ, έχοντας βεβαίως πριν συμφωνήσει με τον Πανιώνιο για την απόκτηση του διεθνούς άσου. 


Οι Πειραιώτες θα δώσουν 400.000 ευρώ στην ομάδα της Νέας Σμύρνης και 500.000 ευρώ (συν μπόνους) για κάθε χρόνο συμβολαίου στον ποδοσφαιριστή, με τον Ανσαριφάρντ να υπογράφει συμβόλαιο με τους “ερυθρόλευκους”. 

Το στοιχείο πάντως που παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει να κάνει με το μεταγραφικό “μπρα ντε φερ” που είδαμε για είκοσι περίπου μέρες, ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ. Μια “μάχη” για την υπογραφή του Ιρανού φορ που βρήκε μεγάλο νικητή τον πρωταθλητή Ελλάδος, παρά το ότι ο “δικέφαλος” του Βορρά πρότεινε τουλάχιστον 200.000 ευρώ παραπάνω στον παίκτη για κάθε χρόνο συμβολαίου. 

Αυτό το ποσό δεν είναι μικρό αν το υπολογίσει κάποιος σε ορίζοντα τριετίας, γιατί μιλάμε για 600.000 ευρώ περισσότερα λεφτά. Κι όμως, ο Ανσαριφάρντ έκανε την επιλογή του, απαντώντας θετικά στην πρόταση των πρωταθλητών Ελλάδος και ο ΠΑΟΚ συνεχίζει το...ψάξιμο για να βρει σέντερ φορ. 

Ασφαλώς και η πληροφορία ότι ο Ανσαριφάρντ ήθελε να παραμείνει στην Αθήνα για προσωπικούς λόγους έπαιξε σημαντικό ρόλο στην απόφαση του Ιρανού επιθετικού, αλλά δεν είναι ο μοναδικός λόγος που ο ποδοσφαιριστής είπε το ναι στον Ολυμπιακό. Ο Ανσαριφάρντ βλέπει ότι ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να κατακτήσει ένα ακόμα πρωτάθλημα κι αυτό φυσικά επηρεάζει έναν παίκτη. 

Δεν υπάρχουν μόνο τα λεφτά στο ποδόσφαιρο, υπάρχουν και οι τίτλοι. Επίσης ο Ανσαριφάρντ θεωρεί ότι το όνομα του θ' ακουστεί περισσότερο με τη φανέλα του Ολυμπιακού και αυτό είναι κάτι που τον ενδιαφέρει σε μεγάλο βαθμό για την εθνική ομάδα του Ιράν και το Μουντιάλ του 2018. 

Παράλληλα θα πρέπει να σταθεί κάποιος και στα όσα είπε ο Γιάννης Βρέντζος στον παίκτη και τον μάνατζερ του, για το ρόλο που θα έχει ο 26χρονος στράικερ στην ομάδα του Πειραιά. Όλα αυτά λοιπόν έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην απόφαση του διεθνούς σέντερ φορ να πει το ναι στην πρόταση του Ολυμπιακού, παρά την καλύτερη προσφορά που του είχε κάνει ο ΠΑΟΚ. 

Ο παίκτης θα “μετακομίσει” άμεσα στου Ρέντη και θα είναι στη διάθεση του Πάουλο Μπέντο. Το ερώτημα βέβαια πλέον είναι αν ο Ολυμπιακός θα παραχωρήσει τον Ιντέγε ή τον Καρντόσο και η απάντηση θα δοθεί άμεσα.

sport-fm.gr
http://www.pireasnews.gr/2017/01/blog-post_584.html
 
Top