Πλήθος κόσμου έδωσε το «παρών» στο λαϊκό γλέντι που στήθηκε με αφορμή την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΤΟ Πειραιά της ΚΟΑ του ΚΚΕ, το βράδυ του Σαββάτου στην αίθουσα «ΗΕΤΙΩΝ» του ΟΛΠ.

Την εκδήλωση άνοιξε ο Βαγγέλης Μαρούπας, μέλος του Γραφείου της ΕΠ της ΚΟ Αττικής και γραμματέας της ΤΕ Πειραιά του Κόμματος, που στο σύντομο χαιρετισμό του αναφέρθηκε και στις πολιτικές εξελίξεις, τονίζοντας ότι απαιτείται ένταση της πάλης ενάντια στην αντεργατική επίθεση που κλιμακώνεται, ενώ στάθηκε και στους οξυμένους ενδοϊμπεριαλιστικούς ανταγωνισμούς που πυροδοτούν επικίνδυνες εξελίξεις για τους λαούς της περιοχής.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο Κώστας Παρασκευάς, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, ενώ το κομμάτι της πίτας για το Κόμμα παρέλαβε ο Θοδωρής Χιώνης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Στη συνέχεια το μουσικό συγκρότημα «Ρωμιοσύνη» έδωσε το ρυθμό για να ξεκινήσει το λαϊκό γλέντι, με πολύ τραγούδι και χορό.

Ξεχωριστή στιγμή της εκδήλωσης ήταν η βράβευση των πρωτοπόρων Οργανώσεων και μελών του Κόμματος στη μάχη της Οικονομικής Εξόρμησης που ολοκληρώθηκε πρόσφατα. Στην πρώτη ΚΟΒ στην υπερκάλυψη του πλάνου, που ήταν η Οργάνωση Χαλκηδόνας Νίκαιας, δόθηκε η σημαία της ΚΟ Πειραιά και στην πρωτοπόρα συντρόφισσα δώρο μια ετήσια συνδρομή για τις εκδόσεις της «Σύγχρονης Εποχής».
902.gr
 
Top