Το προσπάθησε η Λέστερ αλλά εν τέλει αποφάσισε ν' αποκτήσει τον Εντιντί έναντι 17 εκατομμυρίων ευρώ. Η αλήθεια είναι πως οι «αλεπούδες» προσπάθησαν και την περίπτωση του Λούκα Μιλιβόγεβιτς αλλά... έφαγαν πόρτα από τον Ολυμπιακό. Ομως σύμφωνα με τους Σέρβους άλλη αγγλική ομάδα ετοιμάζεται να κάνει την δική της πρόταση στους «ερυθρόλευκους» για τον αρχηγό του Ολυμπιακού.

Αυτή είναι η Εβερτον. Οι ίδιες πηγές από την Σερβία κάνουν λόγο πως ο Μιλιβόγεβιτς αποτελεί προτεραιότητα για τα «ζαχαρωτά» και ίσως οι εξελίξεις να είναι άμεσες, σε ότι έχει να κάνει με την πρόταση του αγγλικού συλλόγου προς τον Ολυμπιακός. Τα ποσά... ζαλίζουν. Οι Σέρβοι κάνουν λόγο πως η πρόταση της Εβερτον θα είναι 12 εκατομμύρια ευρώ! Ποσό που σίγουρα δεν μπορείς ν' αρνηθείς εύκολα. Η τουλάχιστον να μην την συζητήσεις ή να μην την διαπραγματευτείς.

Οι Σέρβοι κάνουν ακόμα πιο... ενδιαφέρουσα την ιστορία με τον Μιλιβόγεβιτς. Τόνιζαν πως την δουλειά τρέχει ο γνωστός ατζέντης Πίνι Ζάχαβι. Βέβαιως μάνατζερ του Σέρβου χαφ είναι ο Λούκα Ραμαντάνι ο οποίος όμως συνεργάζεται ανοιχτά με τον Ισραηλινό ατζέντη όπως είχατε διαβάσει και παλιότερα στο gazzetta.gr.

Την ίδια ώρα που οι Σέρβοι έβαζαν στο κόλπο και την Εβερτον (το δημοσίευμα εδώ), τα «ζαχαρωτά» ανακοίνωναν την απόκτηση του Μόργκαν Σνάιντερλεν από την Γιουνάιτεντ έναντι 20 εκατομμυρίων ευρώ. Ο 28χρονος Γάλλος αγωνίζεται στην ίδια θέση με τον Μιλιβόγεβιτς οπότε θα προκαλέσει τρομερή εντύπωση εάν ο αγγλικός σύλλογος κυνηγήσει κι άλλο αμυντικό χαφ τον Ιανουάριο.


http://www.pireasnews.gr/2017/01/12000000.html
 
Top