Χαρούμενος από τη νίκη με 2-1 ήταν ο Λούκα Μιλιβόγιεβιτς μετά το τέλος της αναμέτρησης του Ολυμπιακού κόντρα στον ΠΑΟΚ, στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Οι ερυθρόλευκοι πήραν αυτό που ήθελαν χάρη στο τέρμα του αρχηγού τους, με τον Σέρβο μέσο να λέει στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης, ότι έγινε το καλύτερο πράγμα που θα μπορούσε να γίνει στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Η δήλωση του Σέρβου διεθνούς μέσου στην κάμερα της Nova:

«Χρειάστηκε απλά να ακουμπήσω λίγο τη μπάλα και να της αλλάξω την πορεία όσο χρειαζόταν προκειμένου να σκοράρω με κεφαλιά. Σαφώς δεν είμαι ο Iron Man και είναι δύσκολο για εμένα να παίζω Πέμπτη-Κυριακή, επειδή ο χρόνος προκειμένου να επανέλθω είναι πολύ λίγος ανάμεσα στα παιχνίδια. Ωστόσο τώρα πιστεύω ότι θα έχω την ευκαιρία να ξεκουραστώ μέχρι την επόμενη αγωνιστική.

Στα τελευταία 10-15 λεπτά του ντέρμπι έπρεπε να πιέσουμε και το κάναμε, παρατήρησα ότι υπήρχε πολύς χώρος μέσα στην περιοχή για έναν παίκτη στη θέση μου και προσπάθησα να τον αξιοποιήσω. Ο ΠΑΟΚ έμεινε πολύ πίσω, είναι μια καλά οργανωμένη ομάδα και προσπάθησε να απειλήσει με αντεπιθέσεις. Πιστεύω ότι η ευκαιρία που έχασα μετά από κόρνερ λίγο πριν σκοράρω ήταν πιο εύκολη από το γκολ που πέτυχα τελικά, αλλά όπως είπε και ο Κώστας Φορτούνης αυτό που έχει σημασία είναι η νίκη.

Για τη φάση όπου ο ΠΑΟΚ ζήτησε την αποβολή μου, νομίζω ότι η απόφαση του διαιτητή ήταν απολύτως σωστή. Γλύστρισα και δεν πρόλαβα να βρω τη μπάλα, ο Αθανασιάδης πήδηξε και πέρασε από πάνω μου, δεν αισθάνθηκα ότι τον ακούμπησα. Ήταν ένα διαφορετικό ντέρμπι σε σχέση με αυτό κόντρα στην ΑΕΚ, γιατί σε εκείνο το παιχνίδι σκοράραμε γρήγορα και έγινε πιο ανοικτό, ενώ απόψε βρεθήκαμε πίσω στο σκορ και έπρεπε να αντιδράσουμε άμεσα.

Επαναλαμβάνω ότι θεωρώ τον ΠΑΟΚ καλή ομάδα, με σωστή οργάνωση μέσα στο παιχνίδι, γρήγορους ποδοσφαιριστές και δεν ήταν εύκολο να νικήσουμε. Νομίζω ότι ισοφαρίσαμε με ένα κάπως τυχερό γκολ και στη συνέχεια πιέσαμε, αλλά δεν είχαμε αρκετή δύναμη λόγω του ματς της Πέμπτης. Πάντως στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε πολύ, παρότι δεν ήταν καθόλου εύκολο να βρούμε χώρο, και τελικά πήραμε τη νίκη που είναι και το πιο σημαντικό».

http://olympiacos-blog.blogspot.com/2016/10/iron-man.html
 
Top