Παρασκευή 16 και Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2016, εόρταζε ο Ιερός Ναός της Αγ. Σοφίας Πειραιά.

Την Παραμονή της γιορτής Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου ώρα 19:00: Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός με Αρτοκλασία και περιφορά της Ιεράς Εικόνας και των Αγίων Λειψάνων στις 8:30 μμ

Το Σάββατο 17 Σεπτεμdsc01845βρίου ανήμερα της γιορτής το πρωΐ Θεία Λειτουργία και το απόγευμα στις 6 μεθεόρτιος Εσπερινός.

Προσήλθαμε την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου του απόγευμα για να λάβουμε μέρος στις Ιερές Ακολουθίες, στις οποίες χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Πειραιά κ. Σεραφείμ, πλαισιωμένος από τον Πρωτοσύγκελο της Μητρόπολης π. Νήφωνα και από πολλούς Ιερείς και διακόνους της Μητρόπολης.

dsc01831Οι πιστοί που προσήλθαν για μια ακόμα φορά έδωσαν το δικό τους παρών στην Αγαπημένη τους ενορία.

Μεταξύ των προσελθόντων διακρίναμε, εκτός άλλων και, τον Βουλευτή κ. Νίκο Κούζηλο, τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γιώργο Δαβάκη, τους κ.κ Αντιδημάρχους, Σταύρο Βοϊδονικόλα, Κυριάκο Σιγαλάκο, τον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Ηλία Κατσαφάδο, τον Υποδιοικητή της Τροχαίας κ. Φώτη Νικολάκη, τους Κοινοτικούς Συμβούλους κ.κ Θοδωρή Σκορδίλη, Δέσποινα Γιατράκου, Αικατερίνη Δουρέκα, τον Σύμβουλο καθαριότητας Α΄ Διαμερίσματος και μέλος του ΔΣ της ΔΗΡΑΠ κ. Γιάννη Αληφραγκή, τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Μικρών Κυκλαδονήσων κ. Πασχάλη Συρίγο, τις κυρίες και τους Κυρίους, Ευμορφία Χριστοφή, Κυριακή Σοφικίτου, Στέλλα Γεραλή, Αλέξανδρο Ατρείδη, Ζαχαρία Κοντοφρύδη.

Ευχόμαστε η Αγία Σοφία και οι τρεις πάναγνες θυγατέρες της, να μας έχουν στις προσευχές και στην ευλογία Τους.
"ΦΩΝΗ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ"
 
Top