«Ξινή» βγήκε η...ροζ κρουαζιέρα δύο επιχειρηματιών, αφού βυθίστηκε το σκάφος στο οποίο επέβαιναν οι ίδιοι και οι Ρωσίδες που είχαν για παρέα...



Το 12μετρο σκάφος αναψυχής στο οποίο επέβαιναν βυθίστηκε στο θαλάσσιο χώρο μεταξύ Ζακύνθου και Κεφαλονιάς, κοντά στις Αλυκές, πριν από δύο περίπου εβδομάδες. Οι επιβαίνοντες, πραγματοποιούσαν πλου από την Κεφαλονιά προς τη Ζάκυνθο αλλά, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, το σκάφος τους εμφάνισε βλάβη και τελικά βυθίστηκε.

Οι τέσσερις επιβαίνοντες βρέθηκαν στο νερό! Φίλος τους, που τους ανέμενε το νησί, ανησυχώντας με την καθυστέρησή τους, ειδοποίησε το Λιμενικό και έκτοτε ξεκίνησε η επιχείρηση αναζήτησής τους. Τελικά το περιπολικό σκάφος του Λιμενικού εντόπισε του τέσσερις ναυαγούς, στο θαλάσσιο χώρο των Αλυκών, χωρίς σωσίβια ή άλλα σωστικά μέσα, και σε κατάσταση υποθερμίας.

Και οι τέσσερις μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους και στη συνέχεια οδηγήθηκαν στο Λιμεναρχείο για να καταθέσουν, ενώ το βυθισμένο σκάφος τους ρυμουλκήθηκε από αλιευτικό, στο λιμάνι των Αλυκών.

Ωστόσο οι πληροφορίες που έφθασαν στον «Κόσμο» για το ποιοι ήσαν οι επιβαίνοντες, διαφέρουν πολύ ως προς την είδηση που έδωσε στην δημοσιότητα το Λιμεναρχείο, το οποίο πάντως δεν είχε… υποχρέωση να γράψει ποιοι ήσαν οι επιβαίνοντες!

Σύμφωνα με το dete.gr οι δύο άνδρες που επέβαιναν στο σκάφος δεν ήσαν… Ρωσικής καταγωγής, όπως αρχικά είχε διαρρεύσει, αλλά ελληνικής καταγωγής, ενώ οι δύο γυναίκες ήσαν Ρωσίδες! Οι οποίες είχαν και ατζέντη! Ο ατζέντης ήταν εκείνος που ειδοποίησε τα Λιμενικά όργανα ώστε να κάνουν αναζητήσεις για το σκάφος! Πρόκειται για δύο επιχειρηματίες των οποίων τα επίθετα αρχίζουν από τα γράμματα Τ. και Λ. Οι δύο επιχειρηματίες, γνωστοί σε Πάτρα και Πύργο, ασχολούνται και με ευρωπαϊκά προγράμματα. Όπως λένε οι πληροφορίες είχαν «φορτώσει» τις δύο Ρωσίδες από την Κεφαλλονιά και τις πήγαιναν βόλτα στην Ζάκυνθο! «Ροζ κρουαζιέρα» φυσικά! Στην περιοχή έχει «βουίξει» το γεγονός για το ταξίδι των δύο επιχειρηματιών, οι οποίοι είναι παντρεμένοι και προφανώς πήγαν εκεί… χωρίς να το γνωρίζουν οι γυναίκες τους! Στάθηκαν όμως άτυχοι, έπεσαν στην θάλασσα και φυσικά έκαναν τα πάντα.. ώστε να μην μάθει κανείς το παραμικρό! Λογάριαζαν όμως χωρίς… τους «ξενοδόχους» (όχι στο επάγγελμα) φίλους τους, που αποκάλυψαν όσα συνέβησαν… στη διάρκεια του πλου!
 
Top