Χωρίς να αισθανθεί ενοχλήσεις, ο Κώστας Φορτούνης ακολούθησε και την Τρίτη μέρος της προπόνησης των ερυθρόλευκων και ο Μπέντο μπορεί να τον υπολογίζει για τη ρεβάνς του Ολυμπιακού με την Αρούκα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός είχε κάθε λόγο να αισθάνεται ικανοποιημένος μετά και τη σημερινή πρωινή προπόνηση των ερυθρόλευκων”, καθώς ο Κώστας Φορτούνης ακολούθησε (όπως και χθες) το πρόγραμμα της υπόλοιπης ομάδας χωρίς να αισθανθεί ενοχλήσεις, κάτι που σημαίνει ότι ο διεθνής μέσος του Θρύλου θα είναι στη διάθεση του προπονητή του για την αναμέτρηση με την Αρούκα το βράδυ της Πέμπτης.

Ο Φορτούνης είχε απουσιάσει από το πρώτο ματς στην Πορτογαλία, λόγω των ενοχλήσεων στην ποδοκνημική και η απουσία του ήταν κάτι παραπάνω από... αισθητή.

Από τη σημερινή προπόνηση των ερυθρόλευκων απουσίασε ο Ομάρ, καθώς ο Νορβηγός είχε πάρει άδεια από τον Πάουλο Μπέντο για προσωπικό του θέμα, ενώ ο Δημήτρης Σιόβας και ο Ανδρέας Μπουχαλάκης έκαναν και χθες ατομικό πρόγραμμα και δεν υπολογίζονται για τον αγώνα με τους Πορτογάλους.

http://olympiacos-blog.blogspot.com/2016/08/blog-post_908.html
 
Top