Γεφυρώνεται το... «χάσμα» του Νιλμάρ με την Αλ Νασρ και εκτιμάται πως σύντομα θα είναι σε θέση να ολοκληρώσει την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.

Την ώρα που απομένει η τυπική ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός, το αργότερο την Τετάρτη, για την απόκτηση του Μάρκο Μαρίν (που έχει περάσει ήδη από ιατρικά και θα υπογράψει –όπως αποκάλυψε ο ίδιος- τριετές συμβόλαιο), οι ερυθρόλευκοι τρέχουν και τα υπόλοιπα μεταγραφικά... «μέτωπα».

Πρώτο από όλα αυτό του Νιλμάρ. Είναι γεγονός πως τις τελευταίες ώρες, ο παίκτης πλησιάζει όλο και... περισσότερο στο Λιμάνι.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, έχει βρει δίαυλο επικοινωνίας με την Αλ Νασρ για τα λεφτά που του οφείλονται και δεν απέχει πολύ από τη συμφωνία προκειμένου στη συνέχεια να μείνει ελεύθερος και να πάρει μεταγραφή στον Ολυμπιακό, με τον οποίο εδώ και μέρες υπάρχει deal.

Εκτιμάται πως κατά τη διάρκεια της Τρίτης θα υπάρχουν ακόμα πιο... «χειροπιαστές» εξελίξεις, με τον Βραζιλιάνο φορ να βρίσκει… φόρμουλα με την ομάδα από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Όπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες πάντως η διαφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές έχει να κάνει με τις... δόσεις! Οι Άραβες θέλουν να γίνει η αποπληρωμή σε μεγάλο χρονικό διάστημα, πράγμα που δεν δέχεται ο Νιλμάρ γιατί πιστεύει ότι μ'αυτό τον τρόπο δεν θα πάρει όλα του τα χρήματα... Όπως και να έχει το πράγμα, κάποια μεριά από τις δύο θα πρέπει να βάλει νερό στο κρασί της, ειδικά τώρα που βρέθηκε η άκρη στο μέγεθος του ποσού... Αν δεν γίνει αυτό, κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει τι θα συμβεί.

http://olympiacos-blog.blogspot.com/2016/08/blog-post_273.html
 
Top