Με αφορμή το σημερινό δημοσίευμα εφημερίδας, η εταιρεία που έκανε τις συζητήσεις για τη μεταγραφή του Δημήτρη Γούτα στην Κόρτραϊκ αποκατέστησε την... αλήθεια στο sport-fm.gr.

Στη διάψευση του δημοσιεύματος της εφημερίδας «Γαύρος» που ήθελε την μεταγραφή του Δημήτρη Γούτα να είναι κοντά στο να χαλάσει, λόγω της παρουσίες τεσσάρων μάνατζερ (δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ), προχώρησε η εταιρεία που χειρίστηκε την υπόθεση του Έλληνα αμυντικού του Ολυμπιακού.

Συγκεκριμένα, η Target Sport σε επικοινωνία που είχε με την ιστοσελίδα διαψεύδει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο το δημοσίευμα και υπογραμμίζει πως μόνο δύο μάνατζερ, της εταιρείας και του ποδοσφαιριστή είχαν εμπλοκή στην υπόθεση.

Η ενημέρωση της Target Sport:

Η εταιρεία μας Target Sport (Χρήστος Γάτσης), έκανε τις επαφές με την ομάδα της Κορτράικ και έφερε την επίσημη πρόταση από τη Βελγική ομάδα στον Ολυμπιακό. Έπειτα συνεργάστηκε με την εταιρεία του Γιάννη Γλυκού, ως ατζέντη του ποδοσφαιριστή Δημήτρη Γούτα. Σαν βασική αρχή της εταιρείας μας είναι η συνεργασία με τον ατζέντη του ποδοσφαιριστή, και όχι να τον παρακάμπτουμε ή ακόμα και να «κλέβουμε» τον παίκτη, έτσι ώστε να προχωρήσει και να τελειώσει θετικά το συγκεκριμένο deal δανεισμού από τον Ολυμπιακό στην Κορτράικ.

Η μεταγραφή δεν ήταν κοντά στο να χαλάσει. Δεν εμφανίστηκε κανένας άλλος ατζέντης από Ελλάδα(Κομοτηνή) και κανένας άλλος ατζέντης από Ελβετία.

http://olympiacos-blog.blogspot.com/2016/08/blog-post_585.html
 
Top