Την Κυριακή 24/07/2016 ο Δήμος Γλυφάδας διοργανώνει συναυλία με την Ελένη Δήμου και τον Θάνο Ολύμπιο στην 3η μαρίνα Γλυφάδας στις 21:00 και με είσοδο ελεύθερη.
Η Ελένη Δήμου είναι μία από τις κορυφαίες διαχρονικές ερωτικές τραγουδίστριες της Ελλάδας. Έχει στη πλούσια δισκογραφία της 20 προσωπικούς δίσκους, οι 9 χρυσοί και οι 3 πλατινένιοι. Το 1981 πήρε το Α΄ βραβείο του 20ού Φεστιβάλ Θεσ/νίκης με το τραγούδι «Μια αγάπη σαν κι αυτή» ενώ ένα χρόνο νωρίτερα είχε κατακτήσει το Γ΄ βραβείο του ίδιου Φεστιβάλ. Έχει τραγουδήσει στη δισκογραφία της τραγούδια κορυφαίων δημιουργών όπως ο Γιάννης Σπανός, ο Λευτέρης Παπαδόπουλος, ο Μάνος Ελευθερίου, ο Χρήστος Νικολόπουλος, ο Λάκης Παπαδόπουλος, η Λίνα Νικολακοπούλου, ο Σαράντης Αλιβιζάτος κ.α. Θα ερμηνεύσει τις γνωστές πολυαγαπημένες επιτυχίες της ‘’Προσωπικά’’, ‘’Ετοιμάζω ταξίδι’’, ‘’Πάρε πασά μου’’, ‘’Πάρε με’’ κ.α. αλλά και γνωστά και αγαπημένα έντεχνα και ποιοτικά λαïκά τραγούδια.
Ο Θάνος Ολύμπιος είναι πτυχιούχος του μουσικού Παν/μίου Αθηνών. Τον Απρίλιο του 2016 κυκλοφόρησε ο νέος του δίσκος με καινούριες συνθέσεις που του εμπιστεύθηκε ο κορυφαίος συνθέτης Μίμης Πλέσσας και σε στίχους σπουδαίων στιχουργών όπως ο Λευτέρης Παπαδόπουλος κ.α. Ο δίσκος κυκλοφόρησε μέσω γνωστής εφημερίδας πανελλήνιας κυκλοφορίας και έγινε πλατινένιος. Δισκογραφικά έχει  ερμηνεύσει στο παρελθόν τραγούδια καταξιωμένων δημιουργών όπως ο Σαράντης Αλιβιζάτος, ο Αντώνης Μιτζέλος, ο Μανώλης Καραντίνης κ.α. Θα ερμηνεύσει τραγούδια από την δισκογραφία του καθώς και γνωστά ποιοτικά τραγούδια της νέας γενιάς και έντεχνα λαïκά τραγούδια.

Είσοδος ελεύθερη
http://www.pireasnews.gr/
 
Top