Σύμφωνος με τα όσα είπε ο Βαγγέλης Μαρινάκης στους παίκτες του Ολυμπιακού στα αποδυτήρια μετά το τέλος του αγώνα με τη Χάποελ δήλωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 o Γιώτης Τσαλουχίδης.

«Λογική η αντίδραση του προέδρου. Όταν παίζεις με μια ομάδα κατώτερη και βλέπεις την εικόνα αυτή, είναι λογικό», είπε χαρακτηριστικά.

Ο Γιώτης Τσαλουχίδης σχολίασε την αντίδραση του Βαγγέλη Μαρινάκη να ασκήσει εντονότατη κριτική στους παίκτες του Ολυμπιακού μετά το τέλος του αγώνα με τη Χάποελ Μπερ Σεβά.

Ο παλιός άσος των ερυθρόλευκων υπογράμμισε ότι περισσότερο τον προβλημάτισε χθες η συνοχή που δεν είχε η ομάδα, αλλά επεσήμανε ότι οι πρωταθλητές έχουν το ψυχικό σθένος να ξεπεράσουν την χθεσινή βραδιά και να περάσουν στην επόμενη φάση με μια καλή εμφάνιση στο Ισραήλ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του :

-Τι τον προβλημάτισε στη χθεσινή εμφάνιση του Ολυμπιακού:

«Αυτό που με προβλημάτισε είναι ότι ο αντίπαλος ήταν πολύ κατώτερος και ο Ολυμπιακός δεν ήταν καλός. Αυτό βέβαια δικαιολογείται, γιατί είναι αρχή. Έχει περιθώρια ο Ολυμπιακός, αλλά θέλει και ενίσχυση. Σίγουρα στο γκολ. Είναι αρχή δεν μπορείς να έχεις ασφαλή συμπεράσματα. Στην περίοδο που είμαστε είναι ως ένα σημείο δικαιολογημένο.
Θέλω να κοιτάξω μόνο την ομάδα πως λειτούργησε. Ο Ολυμπιακός στο κομμάτι της συνοχής δεν ήταν καλός. Δεν πλήρωσε το γεγονός αυτό με κάποιο γκολ. Υπάρχει το ψυχικο σθένος για να ξεπεράσει την χθεσινή βραδιά ο Ολυμπιακός»

-Ποιος έχει την ευθύνη για την χθεσινή εμφάνιση του Ολυμπιακού:

«Όταν είσαι στον Ολυμπιακό δεν σου κάνει χάρη κανείς. Η ομάδα φάνηκε ανέτοιμη. Ευθύνονται όλοι σε αυτό. Ήρθε ένας νέος προπονητής. Κάποιοι παίκτες έφυγαν. Μας προβληματίζει το αποτέλεσμα αλλά δεν πρέπει να αρχίσουμε να κατηγορούμε.

-Για την αντίδραση του Βαγγέλη Μαρινάκη:

Φυσιολογική ή αντίδραση του προέδρου. Όταν παίζεις με μια ομάδα κατώτερη και βλέπεις την εικόνα αυτή. Ένα μεγάλο κομμάτι είναι πως δεν έγιναν πολλά και δυνατά φιλικά ματς. Για να μπορεί να ανταπεξέλθει στις ανάγκες αυτές του αγώνα. Τα παιχνίδια σε κάνουν καλύτερα.

-Για τις αποδοκιμασίες:

«Ο Ολυμπιακός είναι η πιο δύσκολη ομάδα που υπάρχει. Και στα μεταξύ τους ματς υπάρχει άγχος και πίεση. Ο κόσμος έχει απαιτήσεις. Είναι πάντα κοντά και θέλει ένα καλύτερο πρόσωπο από την ομάδα. Η Ευρώπη είναι το πρεστίζ της ομάδας και για αυτό και υπήρξε η αντίδραση αυτή από όλους. Ο αντίπαλος ήταν μέτριος και η πρώτη ευκαιρία που έκανε ήταν στα τελευταία λεπτά. Μπορεί όμως ο επόμενος αγώνας να είναι διαφορετικός.
Το 0-0 είναι ένα αποτέλεσμα που δίνει την ευκαιρία στον Ολυμπιακό να περάσει. Δεν νομίζω ότι η Χάποελ μπορεί να στερήσει από τον Ολυμπιακό την πρόκριση. Μόνος του πρέπει να βγάλει τα μάτια του. Όλα αλλάζουν σε μια αγωνιστική»

http://olympiacos-blog.blogspot.com/2016/07/blog-post_7509.html
 
Top