Ένας από τους παίκτες που άφησαν πολύ καλές εντυπώσεις στα ματς προετοιμασίας του Ολυμπιακού ήταν και ο Παναγιώτης Ρέτσος.

Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός του Θρύλου, λίγο πριν το παιχνίδι με την Χάποελ για τα προκριματικά του Champions League, τόνισε ότι ο Ολυμπιακός, θέλει το θετικό αποτέλεσμα ώστε να... «κλειδώσει» την πρόκριση από το πρώτο παιχνίδι, ενώ δεν παράλειψε να αναφερθεί και στα παιδιά της Ακαδημίας του Θρύλου, που καταφέρνουν να αγωνιστούν με την ερυθρόλευκη φανέλα σε μεγάλα ευρωπαϊκά παιχνίδια.

«Είναι κάτι πρωτόγνωρο για τον Ολυμπιακό, επειδή τα τελευταία χρόνια, η ομάδα μας πηγαίνει απ ευθείας στους ομίλους του Champions League. Είναι αρκετά δύσκολο γιατί είναι το πρώτο παιχνίδι της χρονιάς. Αν κάνουμε μια καλή αρχή, αυτό θα είναι καλό για την πορεία μας».

Για την αντίπαλο του Θρύλου, τόνισε: «Είναι μια καλή ομάδα, το έδειξε και στον προηγούμενο αγώνα και έχει έρθει στο Καραϊσκάκη, ώστε να καταφέρει να πάρει αποτέλεσμα. Είναι μια καλή ομάδα, αλλά πιστεύω ότι μπορούμε να περάσουμε».

Όσον αφορά τις σκέψεις του για το παιχνίδι τόνισε: «Είναι το πρώτο παιχνίδι της χρονιάς και έχουμε να διαχειριστούμε πολλά πράγματα. Αλλά όπως είπε και ο Τσόρι Ντομίνγκεζ το πιο σημαντικό είναι όλοι να έχουμε το μυαλό μας στο παιχνίδι μας και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε».

Τέλος, αναφέρθηκε στην γενική εικόνα όλων των νέων ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού, κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας: «Όλοι έχουμε σαν πρότυπο τον Βούρο και τον Τσιμίκα, οι οποίοι μας έχουν βοηθήσει πραγματικά πάρα πολύ σε αυτόν τον τομέα, ώστε να ήμαστε 100% συγκεντρωμένοι. Όπως όλοι οι παίκτες μας έχουν βοηθήσει από εκεί και πέρα κάθε παίκτης είναι διαφορετικός, πρέπει να βρει το πώς θα το διαχειριστεί. Ήμαστε ένα σημείο αναφοράς για όλα τα παιδιά της ακαδημίας και πρέπει όλοι όπως και εμείς να δείξουμε ότι ήμαστε ικανοί να φοράμε την φανέλα του Ολυμπιακού».

http://olympiacos-blog.blogspot.com/2016/07/blog-post_8986.html
 
Top