Γέμισε παιδιά το Προπονητικό Κέντρο Ρέντη.

Όπως παρουσιάζεται στο δελτίο Τύπου:

Η μεγάλη γιορτή ξεκίνησε. Εκατοντάδες παιδιά από όλο τον κόσμο έδωσαν και φέτος ραντεβού στο Προπονητικό Κέντρο Ρέντη, στο "σπίτι" του Πρωταθλητή Ελλάδος Ολυμπιακού!

Αγόρια και κορίτσια, ηλικίας 5 έως 16 ετών πέρασαν το πρωί της Δευτέρας τις πύλες του Προπονητικού Κέντρου για να ζήσουν για μια εβδομάδα το όνειρο τους, συμμετέχοντας στο Summer Camp της ΠΑΕ Ολυμπιακός, το οποίο κλείνει φέτος 16 χρόνια ζωής.

Στην είσοδο περίμενε ο Λεόνε, η θρυλική μασκότ του Ολυμπιακού, που καλοσώρισε τα παιδιά και τα πήρε από το χέρι για να τα οδηγήσει στα ενδότερα του Ρέντη.

Η πρώτη ημέρα, ήταν κάπως αναγνωριστική αλλά είχε και ουσία. Τα παιδιά πήραν δώρο την επίσημη εμφάνιση της αγαπημένης τους ομάδας, χωρίστηκαν σε ηλικιακά γκρουπ, έγινε ξεχωριστό γκρουπ τερματοφυλάκων, και ξεκίνησαν την εκπαίδευση στα τέσσερα γήπεδα που χρησιμοποιούνται για το Summer Camp.

Οι προπονητές άρχισαν να εφαρμόζουν το πρόγραμμα, τα παιδιά άρχισαν να κάνουν φιλίες μεταξύ τους, και η μέρα κύλησε όμορφα και με σεμινάριο διατροφής για κάποια από τα παιδιά.

Ραντεβού την Τρίτη στο Ρέντη!





http://olympiacos-blog.blogspot.com/2016/06/summer-camp-2016-photos_28.html
 
Top