Με απολογισμό δυο νίκες, μια ισοπαλία και δυο ήττες ολοκληρώθηκε η παρουσία των Μίνι Κορασίδων της Ακαδημίας Υδατοσφαίρισης του Ολυμπιακού στην τελική φάση του πρωταθλήματος που διεξήχθη στο Κολυμβητήριο Πεντέλης.


Όπως αναφέρει το «osfp.gr»,το παιχνίδι που κρίθηκε ουσιαστικά η πρωτιά, ήταν αυτό της 3ης αγωνιστικής με αντίπαλο τη Βουλιαγμένη. Στη συγκεκριμένη αναμέτρηση στον πάγκο της ομάδας μας έκατσε ο Χάρης Παυλίδης αφού τόσο ο Κώστας Χατζηδάκης όσο και ο Γιάννης Μπενόπουλος ήταν τιμωρημένοι. 

Οι «ερυθρόλευκες» ηττήθηκαν στις λεπτομέρειες με 6-5 από τον ΝΟΒ. Στη συνέχεια επικράτησαν με 10-8 του Ιωνικό ενώ στο τελευταίο παιχνίδι ηττήθηκαν με 7-6 από τον Πανιώνιο και κατέλαβαν την 4η θέση στο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

ΝΕ Πατρών – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. 5-5

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. - Νηρέας Χαλανδρίου 10-9

ΝΟ Βουλιαγμένης – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. 6-5

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π.– Ιωνικός 10-8

 Πανιώνιος – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. 7-6

Την αποστολή του Ολυμπιακού που έλαβε μέρος στους αγώνες αποτέλεσαν οι: Ελένη Φερεντίνου, Ελένη Κανέλου, Φερενίκη Τσάκωνα, Ζωή Ανδρεοπούλου, Εβελίνα Κωνσταντινίδη, Σταυρούλα Ζαχαρία, Δανάη Καλογεροπούλου, Μυρτώ Υφαντή, Ευαγγελία Ρουμελιώτη, Θέμιδα Αλετρά, Νικολέτα Μαϊλη, Δήμητρα Θεοφανοπούλου, Ελένη Λυγούρα, Νεφέλη Χαλδαίου, Παναγιώτα Ζαχαρίου.
 
Top