Ο αριστερός μπακ της Ρεάλ Σοσιεδάδ, Αλμπέρτο Ντε λα Μπέγια επιβεβαιώνει στο SDNA την πρόταση του Ολυμπιακού, την οποία εξετάζει με μεγάλο ενδιαφέρον, χωρίς όμως να έχει τελειώσει τίποτα οριστικά.

Αναλυτικά...

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ για την απόκτηση του Αλμπέρτο Ντε λα Μπέγια. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα από την Ισπανία, οι ερυθρόλευκοι έχουν φτάσει σε συμφωνία για τη μεταγραφή, με τον παίκτη να αναμένεται ακόμα και στις αρχές της εβδομάδας που μπαίνει στην Ελλάδα για τις υπογραφές.

Ωστόσο, οι τελευταίες πληροφορίες κάνουν λόγο και για... «μπάσιμο» της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, με τον παίκτη να μην έχει πάρει ακόμα την οριστική του απόφαση για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Στις δηλώσεις του ο 30χρονος αριστερός μπακ της Ρεάλ Σοσιεδάδ αποκάλυψε ότι εξετάζει με μεγάλο ενδιαφέρον την πρόταση που έχει στα χέρια του από τον Ολυμπιακό, αλλά ακόμα η μεταγραφή δεν έχει κλείσει οριστικά, αφού υπάρχουν κι άλλες προτάσεις που επίσης κοιτάζει.

«Είναι ένα ζήτημα που το χειρίζεται ο ατζέντης μου και εγώ τη δεδομένη στιγμή δεν μπορώ να πω πολλά. Έχω πρόταση από τον Ολυμπιακό την οποία και εξετάζω με ενδιαφέρον, ωστόσο η μεταγραφή δεν έχει ακόμα τελειώσει. Υπάρχουν προτάσεις και από άλλες ομάδες, όπως για παράδειγμα από την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια. Αλλά από τη στιγμή που δεν έχει υπάρξει κάτι οριστικό δεν είμαι σε θέση να πω περισσότερα πάνω στην πορεία των συζητήσεων», σχολίασε αρχικά ο Ντε λα Μπέγια.

Όπως είναι αντιληπτό ο αριστερός μπακ της Ρεάλ Σοσιεδάδ δεν θέλησε να σχολιάσει τα ισπανικά δημοσιεύματα που τον θέλουν να ταξιδεύει στην Αθήνα ακόμα και αύριο για τις υπογραφές. Ωστόσο, φάνηκε πολύ ενθουσιασμένος με την προοπτική να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό.

«Γνωρίζω το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού εδώ και ένα χρόνο. Ο Ολυμπιακός είχε ενδιαφερθεί και το περσινό καλοκαίρι για την απόκτησή μου, ωστόσο τότε η υπόθεση δεν είχε προχωρήσει. Είναι ένας μεγάλος σύλλογος που αγωνίζεται κάθε χρόνο στο Champions League και φυσικά η προοπτική του να αγωνιστώ εκεί θα μου άρεσε πολύ. Θα δούμε τι θα συμβεί φέτος. Αλλά όπως είπα για την ώρα δεν μπορώ να πω περισσότερα».

Ίσως τελικά το έντονο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού τον τελευταίο χρόνο αλλά και η δυνατότητα να αγωνιστεί στο Champions League με τους ερυθρόλευκους να παίξει σημαντικό ρόλο στην απόφαση του Ντε λα Μπέγια, ο οποίος σε κάθε περίπτωση φαίνεται να βρίσκεται κοντά στο να πιάσει Λιμάνι.

http://olympiacos-blog.blogspot.com/2016/06/blog-post_822.html
 
Top