Φιλικό ποδαρικό με νίκη επί της Χορν (4-1) έκανε ο Ολυμπιακός για τη νέα σεζόν.

Ένα ευχάριστο διάλειμμα από τις κοπιαστικές προπονήσεις που πραγματοποιεί στο Λάνγκενφελντ της Αυστρίας έκανε το απόγευμα της Δευτέρας (27/6) ο Ολυμπιακός. Και ως ευχάριστο διάλειμμα λογίζεται φυσικά ένας ποδοσφαιρικός αγώνας. Το πρώτο φιλικό των ερυθρόλευκων στο περιθώριο του βασικού σταδίου της προετοιμασίας τους είναι γεγονός.

Οι πρωταθλητές αντιμετώπισαν και κέρδισαν με άνεση (4-1) την αυστριακή Χορν (ομάδα που αγωνίζεται στη β' κατηγορία) σε μια αναμέτρηση που είχαν την ευκαιρία να ξεμουδιάσουν και να δώσουν χαρά στον κόσμο τους που βρέθηκε και στο Αξάμς (εκεί έγινε ο αγώνας) για να τους παρακολουθήσει και να τους στηρίξει.

Ο Βίκτορ Σάντσεθ, που κάθισε για πρώτη φορά στον πάγκο του Θρύλου σ' αυτό το φιλικό ματς, έδωσε χρόνο συμμετοχής σε 22 ποδοσφαιριστές. Παρέταξε στην αρχή της αναμέτρησης μία 11άδα την οποία και αντικατέστησε με μια άλλη 11άδα στο β' ημίχρονο. Ο Άλαν Πουλίδο σημείωσε το 1ο γκολ της χρονιάς μόλις στο 5ο λεπτό ενώ ο Μεξικανός έβαλε ένα ακόμη. Το δρόμο για τα δίχτυα βρήκε και ο Φορτούνης με καταπληκτικό γκολ-φάουλ αλλά και ο Γιαννιώτας που σκόραρε με κεφαλιά.

Άξιο αναφοράς είναι πως αγωνίστηκαν και απέδειξαν πως μόνο τυχαία δεν βρίσκονται στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας με την πρώτη ομάδα τρία άκρως ταλαντούχα παιδιά από την ομάδα Νέων του Θρύλου και πιο συγκεκριμένα οι Μανθάτης, Ρέτσος και Ανδρούτσος.

Το δικό της ντεμπούτο, τέλος, έκανε σ' αυτό το φιλικό η νέα υπέροχη ερυθρόλευκη φανέλα του Ολυμπιακού που σχεδιάστηκε ειδικά για τον Θρύλο από την adidas.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Α' ΗΜΙΧΡΟΝΟ (Βίκτορ Σάντσεθ): Καπίνο, Μποτία, Βούρος, Φιγκέιρας, Μαζουακού, Μπουχαλάκης, Ρέτσος, Φορτούνης, Μανθάτης, Πάρντο, Πουλίδο.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β' ΗΜΙΧΡΟΝΟ (Βίκτορ Σάντσεθ): Χουτεσιώτης, Γούτας, Σιόβας, Τσιμίκας, Μπέρτος, Ανδρούτσος, Κασάμι, Ντομίνγκεζ, Γιαννιώτας, Σεμπά, Ολαϊτάν.

ΧΟΡΝ: Πέτερναν, Χάβενααρ, Ντένερ, Βάλτσι, Τακουσνάντι, Άντρα, Γιασίντα, Ιγιομπόσα, Σάτι, Τάνο, Σουλιμάνι.


Δείτε τα γκολ από την κάμερα της nova...

Το 1-0 του Πουλίδο ΕΔΩ

Το 2-0 του Πουλίδο ΕΔΩ

Το 3-0 του Φορτούνη ΕΔΩ

Το 3-1 ΕΔΩ

Το 4-1 του Γιαννιώτα ΕΔΩ

http://olympiacos-blog.blogspot.com/2016/06/4-1-videos.html
 
Top