Ο Άγγελος Βλαχόπουλος πέτυχε 5 τέρματα στον τελικό κυπέλλου και κατέκτησε δίκαια τον τίτλο του ΜVP, καθώς η επίδοση του ισοφάρισε την κορυφαία της διοργάνωσης.

Ο Βλαχόπουλος σε δηλώσεις του μετά την λήξη του τελικού, τόνισε ότι η ομάδα κατέκτησε τους δύο βασικούς της στόχους (πρωτάθλημα-κύπελλο) και πάει στη Βουδαπέστη με στόχο το Ευρωπαϊκό τρόπαιο.

Αναλυτικά:


«Μόνο χαρά! Κάθε τίτλος είναι ξεχωριστός και κρύβει την δική του προσπάθεια μέσα στην σεζόν. Κάθε τίτλο που κατακτάμε τον πανηγυρίζουμε σαν να είναι ο πρώτος και νομίζω ότι μόνο έτσι μπορούμε να αντιδρούμε, μιας και όσο εύκολο και να φαίνεται ένα παιχνίδι, όσο εύκολος και να φαίνεται ένας στόχος και ένας τίτλος, πάντα από πίσω κρύβει πολύ κούραση, σωματική και ψυχική, πόνο, τραυματισμούς κατά την διάρκεια της χρονιάς. 



Νομίζω ότι όταν παίρνεις το κύπελλο και το μετάλλιο, σου έρχονται στο μυαλό αυτές οι εικόνες και αυτό είναι πάρα πολύ όμορφο. Όσο αφορά το Final-6, έχουμε ρίξει από την αρχή της χρονιάς το βάρος σε αυτή τη διοργάνωση και τώρα μετά την κατάκτηση των δυο κύριων στόχων μας, του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου δηλαδή, πάμε στην Βουδαπέστη ώστε να διεκδικήσουμε το βαρύτιμο τρόπαιο. 



Στην αρχή ο στόχος μας ήταν η πρόκριση στο Final-6, αλλά όσο βλέπαμε ότι η ομάδα μας δεν χάνει εντός και εκτός έδρας, τότε το να βγούμε πρώτοι στον όμιλο έγινε επιτακτική ανάγκη και τα καταφέραμε με αποτέλεσμα να αποφύγουμε το πρώτο παιχνίδι.



 Αυτό είναι πολύ σημαντικό γιατί τα παιχνίδια είναι καθημερινά οπότε θα είμαστε πιο ξεκούραστοι από τον αντίπαλο μας, θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις αρχικά να περάσουμε στον τελικό και στην συνέχεια να διεκδικήσουμε ότι περισσότερο μπορούμε».
 
Top