Ευχάριστα ήταν να νέα από την Ουγγαρία για τον Ολυμπιακό, από την αναμέτρηση της Έγκερ με την Πριμόριε Ριέκα η οποία ολοκληρώθηκε το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου και έληξε ισόπαλη με σκορ 12-12. Το αποτέλεσμα αυτό δίνει οριστικά την 1η θέση του Α’ ομίλου στον Θρύλο και τον στέλνει απευθείας στον ημιτελικό του Final Six που θα διεξαχθεί 2-4 Ιουνίου στη Βουδαπέστη.

Οι «ερυθρόλευκοι» μετά την νίκη τους νωρίτερα στο Παπαστράτειο κόντρα στη Σπαντάου (12-3) έφτασαν τους 21 βαθμούς και περίμεναν το αποτέλεσμα μεταξύ των Ούγγρων και των Κροατών. Τα καλά νέα λοιπόν ήρθαν από την Ουγγαρία και πλέον το παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής με την Έγκερ δεν θα έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον για τον Ολυμπιακό (φυσικά στόχος είναι η νίκη) ο οποίος από χθες εξασφάλισε και μαθηματικά την πρωτιά στον όμιλο και την παρουσία του στον ημιτελικό της τελικής φάσης του Champions League που θα διεξαχθεί στις 3 Ιουνίου στο «νησί της Μαργαρίτας».

Το αποτέλεσμα στην αναμέτρηση της Έγκερ με την Πριμόριε Ριέκα, το οποίο διαμορφώθηκε με γκολ του Ετσενίκε που ισοφάρισε για τους Κροάτες, 55’’ πριν το φινάλε, δείχνει επίσης και το πόσο σπουδαία ήταν η νίκη του Θρύλου, την προηγούμενη αγωνιστική στην Κροατία. Οι «ερυθρόλευκοι» κράτησαν την Πριμόριε Ριέκα μέσα στην αήττητη για 3 χρόνια έδρα τους στα 4 γκολ και σήμερα μακριά από αυτήν σκόραραν 12 τέρματα, μέσα στην έδρα της δεύτερης του βαθμολογικού πίνακα.


 
Top