Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Δελακάς, μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος δήλωσε πολύ χαρούμενος που κατακτούν οι ερυθρόλευκοι τρόπαια αήττητοι, αλλά πρέπει να μείνουν προσγειωμένοι καθώς ακολουθεί δύσκολο έργο στη Βουδαπέστη!

Αναλυτικά όσα είπε ο Βαγγέλης Δελακάς:

«Είναι τεράστια η χαρά και για εμένα αλλά και όλους τους συμπαίκτες μου που κατακτούμε τους τίτλους αήττητοι και ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι και την επόμενη εβδομάδα. Είναι πολύ σημαντικό ότι ο κόσμος καταλαβαίνει όλο και περισσότερο το άθλημα και είναι σαφώς μια ηθική ικανοποίηση ότι όλο και περισσότερος κόσμος μας χειροκροτεί, ακόμα και αν δεν είναι υποστηρικτές του Ολυμπιακού. 

Πρωτάθλημα και Κύπελλο και κάτω τα κεφάλια, γιατί έχουμε πολύ δουλειά ακόμα μπροστά μας, πάμε στην Βουδαπέστη για το καλύτερο. Είναι πολύ σημαντικό ότι προκριθήκαμε ως επικεφαλής του ομίλου μιας και αποφεύγουμε έναν αγώνα και σίγουρα ο πρώτος αντίπαλος μας θα είναι επιβαρυμένος με την κούραση ενός πολύ σημαντικού αγώνα. Επιπλέον θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε από κοντά πως θα αγωνιστούν στο τελευταίο τους παιχνίδι και αυτό είναι ένα πλεονέκτημα για εμάς».
 
Top