Ο Σάσα Ζντιέλαρ άρπαξε από τα μαλλιά την ευκαιρία που του προσέφεραν φέτος ο Ολυμπιακός και ο Μάρκο Σίλβα, έπαιξε σε πολύ περισσότερα παιχνίδια από ό,τι υπολόγιζε και έδειξε ότι έχει όλο το... «πακέτο» να κάνει σπουδαία καριέρα.

Η πρώτη του χρονιά σε τόσο υψηλό επίπεδο ήταν τόσο κουραστική όσο και επίπονη για το κορμί του. Καθώς πρώτη φορά στην καριέρα του αγωνίστηκε σε τέτοια ένταση, κάνοντας προπόνηση με τον υψηλότερο βαθμό δυσκολίας.

Ο 21χρονος Σέρβος αμυντικός μέσος, ωστόσο, είναι ενθουσιασμένος από όσα ζει στον Θρύλο και αντιλαμβάνεται πως από εδώ και πέρα πρέπει να δουλέψει ακόμη περισσότερο. Εξάλλου, κατά την πρόσφατη παρουσία στην Ελλάδα του μάνατζέρ του, Φάλι Ραμαντάνι, και από πλευράς διοίκησης γνωστοποιήθηκε, σύμφωνα με δημοσίευμα του "gavros.gr", στην πλευρά του παίκτη ότι υπάρχουν μεγάλες βλέψεις για το μέλλον, αλλά και ακόμη μεγαλύτερες απαιτήσεις. Καθώς από τη νέα σεζόν πρέπει να είναι ακόμη καλύτερος.

Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, δεν αποκλείεται να υπάρξει σύντομα και κουβέντα που θα αφορά στο συμβόλαιο του Σέρβου, το οποίο λήγει το καλοκαίρι του 2018. Με την ΠΑΕ να σκέφτεται το ενδεχόμενο επέκτασης και αναπροσαρμογής των οικονομικών απολαβών του παίκτη.

http://olympiacos-blog.blogspot.com/2016/05/blog-post90.html
 
Top