Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, παρευρέθηκε χθες σε εκδήλωση για την βράβευση μαθητών της Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, που διαγωνίστηκαν στην έκθεση και στη ζωγραφική με θέμα: «Το λιμάνι του Πειραιά καθρεφτίζεται στα μάτια των παιδιών του».

Τον διαγωνισμό διοργάνωσε το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιά, συμμετέχοντας για δεύτερη χρονιά στον εορτασμό των Ημερών Θάλασσας 2016.

Η αίθουσα «Γ. Κασιμάτης» του Ε.Β.Ε.Π., πλημμύρισε από χαρούμενα παιδικά πρόσωπα, τα οποία με τις εκθέσεις και τη ζωγραφική τους, ανέδειξαν την αγάπη τους για τον Πειραιά. Η αξιολόγηση των εκθέσεων και σχεδίων των παιδιών πραγματοποιήθηκε  από την Πρωτοβάθμια Σχολική Επιτροπή Πειραιά.

Τους μαθητές βράβευσαν, από την πλευρά του Δήμου Πειραιά,  ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, οι Αντιδήμαρχοι κυρία Αθηνά Γλύκα-Χαρβαλάκου και κ. Αλέξανδρος Αργουδέλης, ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Παιδείας και δια Βίου Μάθησης κ. Νίκος Καλαμακιώτης και o Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Πειραιά κ. Αλέξανδρος Νανόπουλος.
 
Top