Συνεχίστηκε και σήμερα το πρωί η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τον τελικό του Σαββάτου με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Ο Μάρκο Σίλβα είναι ο πιο... ευτυχισμένος άνθρωπος του κόσμου, αφού το ιατρικό δελτίο της ομάδας είναι... λευκό και όχι όλους τους παίκτες στη διάθεσή του για να καταστρώσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα πλάνα του και να σηκώσει ο Θρύλος και αυτή την κούπα! 

Αυτό συμβαίνει φέτος για πρώτη φορά και ο Πορτογάλος τεχνικός έχει κάθε ρόλο να είναι χαρούμενος αφού μπορεί χωρίς προβλήματα να καταστρώσει τόσο το... βασικό του σχέδιο, όσο και το εναλλακτικό. 

Να σημειωθεί ότι και οι παίκτες από την πλευρά τους δείχνουν να μην έχουν ξεχάσει ούτε όσα έγιναν, αλλά πολύ περισσότερο ούτε όσα ειπώθηκαν μετά την μοναδική ήττα φέτος του Ολυμπιακού από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ με τον... γνωστό τρόπο που όλοι θυμόμαστε. Είναι αποφασισμένοι να δώσουν τις απαντήσεις τους και να τελειώσουν με τον καλύτερο τρόπο την φετινή χρονιά, γι'αυτό και βγάζουν τρομερή διάθεση στο Ρέντη, γεγονός που κάνει τον Μάρκο Σίλβα να τρίβει τα χέρια του... 

Ο Μάρκο Σίλβα κάνει κάποιες δοκιμές αλλά γι'αυτή την εβδομάδα θα μας επιτρέψετε για ευνόητους λόγους να μην σας δώσουμε την πιθανή ενδεκάδα 1-2 μέρες πριν όπως κάνουμε όλο το χρόνο... Προέχει η κούπα! 
http://olympiacos-blog.blogspot.com/2016/05/blog-post_30.html
 
Top