Για τον δέκατο τίτλο της καριέρας του στον Ολυμπιακό ετοιμάζεται ο Νταβίντ Φουστέρ που ήδη έχει πανηγυρίσει έξι πρωταθλήματα και τρία κύπελλα στην εξαετία που προσφέρει τις υπηρεσίες του στον Θρύλο.

Ο Ισπανός μέσος και παλιότερος παίκτης των ερυθρόλευκων είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στους δύο από τους τρεις τελικούς κυπέλλου που ΄χει κατακτήσει με τον Ολυμπιακό και είναι πανέτοιμος και σε πολύ καλή κατάσταση ώστε να κάνει το ίδιο και το ερχόμενο Σάββατο εναντίον της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Όπως μας θυμίζει σε δημοσίευμά του το "pamesports.gr", πριν από τέσσερα χρόνια, ο Φουστέρ είχε δώσει το κύπελλο στον Ολυμπιακό με το γκολ που είχε βάλει στο τελευταίο λεπτό της παράτασης στον τελικό με τον Ατρόμητο γράφοντας το 2-1.

Μια χρονιά αργότερα, ήταν αυτός που είχε ισοφαρίσει το γκολ του Ράγιος στον τελικό με τον Αστέρα Τρίπολης για να πάρει εν συνεχεία τη νίκη ο Ολυμπιακός με 3-1.

Ενώ είχε συμμετοχή χωρίς να σκοράρει και στον περσινό τελικό στον οποίο ο Ολυμπιακός είχε νικήσει την Ξάνθη με 3-1.

Ο Μάρκο Σίλβα δεν έχει ξεκαθαρίσει αν θα έχει από την αρχή ή θα φέρει από τον πάγκο τον φορμαρισμένο Νταβίντ, αλλά είναι βέβαιο ότι και σε αυτόν τον τελικό ο Ισπανός θα έχει το δικό του ρόλο στην προσπάθεια του Ολυμπιακού για ακόμη ένα νταμπλ.

http://olympiacos-blog.blogspot.com/2016/05/blog-post97.html
 
Top