Όπως σας έχουμε ενημερώσει(δείτε το σχετικό θέμα εδώ), ο Άλαν Πουλίδο φέρεται να έχει πέσει θύμα απαγωγής στο Μεξικό και τα ίχνη του αγνοούνται.




Σύμφωνα με πληροφορίες που έρχονται από το Μεξικό λίγο πριν την απαγωγή του ο επιθετικός του Ολυμπιακού βρισκόταν σε οικογενειακό πάρτι παρέα με τον αδερφό του.




«Αυτή είναι η τελευταία φωτογραφία του Άλαν Πουλίδο χθες το βράδυ με τον αδελφό του, οι λ΄΄ογοι που άφησε οικογενειακή επανένωση δεν είναι  γνωστοί»



«Ο΄Άλαν Πουλίδο ήταν σε μια οικογενειακή συγκέντρωση, στη συνέχεια πήγε σε ένα άλλο πάρτι με τους φίλους,συνοδεύοντας την κοπέλα του. Μετά από αυτό δεν ξέρει κανείς τίποτα».

Στη συνέχεια αναχώρησε από εκεί  λένε ότι ένα φορτηγάκι,στο οποίο επέβαιναν έξι ένοπλοι κουκουλοφόροι,έκλεισαν το δρόμο στον επιθετικό του Ολυμπιακού και τον άρπαξαν με την βία,μαζί με την κοπέλα του,που βρισκόταν εκείνη την ώρα μαζί του.


Η Ιλεάνα  απελευθερώθηκε λίγη ώρα αργότερα,περί τις 2 τα ξημερώματα ώρα Μεξικού και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην Αστυνομία να δώσει λεπτομέρειες,ενώ έχει ξεκινήσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του παίκτη ακόμα και με ελικόπτερα(φώτο αριστερά).

«Ναι, η απαγωγή του Άλαν Πουλίδο είναι αλήθεια. Εξαφανίστηκε την αυγή », είπε ο Αρμάντο Πουλίδο στα μεξικανικά ΜΜΕ.
http://olympiacos-blog.blogspot.com/2016/05/blog-post_227.html
 
Top