O πρώην τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, Ούρκο Πάρντο που παραμένει κάτοικος Κύπρου και τερματοφύλακας του ΑΠΟΕΛ, μεταξύ άλλων μίλησε στο "gazzetta.gr" για τον... συμπαίκτη του (δανεικό από τον Ολυμπιακό) , Γιάννη Γιαννιώτα αλλά και τον Ολυμπιακό.

Διαβάστε τις απαντήσεις του :   

- Φέτος είχες συμπαίκτη τον Γιάννη Γιαννιώτα, που ανήκει στον Ολυμπιακό. Πως θα σχολίαζες την παρουσία του;

Πολύ καλός παίκτης. Πραγματικά ποδοσφαιριστής - κλειδί για εμάς. Με την ταχύτητα, την τεχνική του, τον γρήγορο τρόπο σκέψης και αντίδρασής του και τα γκολ του μας άλλαξε το παιχνίδι. Μας προσέδωσε την ποιότητα που μας έλλειπει και μας έκανε χαρούμενους με την συνολική του παρουσία.

- Θα τον έλεγες φετινό MVP ή έστω έναν εκ των κορυφαίων σας;

MVP φίλε. Σίγουρα MVP. Ο Γιαννιώτας με το ταλέντο του και τις ικανότητές του μέσα σε μικρό διάστημα μας έδωσε πολλά. Το βασικό ήταν η ταχύτητα στο παιχνίδι μας αλλά και το πόσο απρόβλεπτο το έκανε με τις ενέργειές του.

- Ως χαρακτήρας πως ήταν στην ομάδα;

Καταπληκτικό παιδί. Ήθελε πάντα να δουλεύει και να κάνει έξτρα προπόνηση. Και στην παρέα όμως ήταν εξαιρετικός, κάνοντας πλάκες και βοηθώντας στο να είναι το κλίμα πολύ καλό.

- Στον Ολυμπιακό εφόσον πάρει την ευκαιρία μπορεί να πετύχει κατά την γνώμη σου;

Χωρίς αμφιβολία. Είναι μεγάλο κεφάλαιο για τον Ολυμπιακό. Είναι ένας παίκτης που μπορεί να γίνει μεγάλος αλλά και πρωταγωνιστής στον Ολυμπιακό. Έχει πολλές και μεγάλες ικανότητες. Ο Ολυμπιακός επειδή παίζει άκρως επιθετικά θέλει τέτοιους παίκτες. Ο Γιάννης μπορεί να παίζει στα άκρα και να πλαγιοκοπεί ή να συγκλίνει προς το κέντρο ή και να παίζει και πίσω από τον φορ, κάνοντας παιχνίδι. Είναι και σε μία καλή ηλικία που του επιτρέπει να δουλεύει και να βελτιώνεται και να εξελίσσεται διαρκώς. Και ο Ολυμπιακός θα του δώσει την δυνατότητα να πάει ένα επίπεδο πάνω.

- Τον Ολυμπιακό τον έβλεπες φέτος;

Δεν μπόρεσα να τον δω όσο θα ήθελα. Είδα κάποια παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη. Ο Ολυμπιακός είναι πάντα Ολυμπιακός. Φύσει επιθετική ομάδα που κυριαρχεί στην Ελλάδα. Φέτος ήταν πολύ μεγάλη η διαφορά του με τους υπόλοιπους και αυτό φάνηκε παντού. Και στο γήπεδο και στις επιδόσεις του αλλά και στην βαθμολογία.




http://olympiacos-blog.blogspot.com/2016/05/blog-post_1.html
 
Top