Ο αμυντικός του Ολυμπιακού επισκέφτηκε την Σχολή που τον ανέδειξε.

Την Σχολή που πραγματοποίησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα επισκέφτηκε ο Πραξιτέλης Βούρος. Ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού που ξεκίνησε από την Σχολή μας στην Μυτιλήνη και έφτασε να παίζει στο UEFA Champions League δεν ξέχασε την Ακαδημία και τους ανθρώπους που τον ανέδειξαν και την επισκέφτηκε για να μιλήσει στα παιδιά!

Ο αμυντικός του Ολυμπιακού τιμήθηκε από τον επικεφαλής της Σχολής Μυτιλήνης, κ. Βαγγέλη Σπανό, για την προσφορά του στον Ολυμπιακό και μετά από την βράβευση δήλωσε: "Είναι μεγάλη η χαρά μου που είμαι πάλι εδώ. Σ' αυτές τις εγκαταστάσεις, σ' αυτή τη Σχολή ξεκίνησα μικρός να παίζω ποδόσφαιρο. Έμαθα πολλά από τους προπονητές μου και ειδικά από τον κ. Σπανό. Τους ευχαριστώ πολύ για την τιμή που μου κάνουν. Είμαι στο σπίτι μου ανάμεσα σε αγαπημένους ανθρώπους. Αυτό που θέλω να τονίσω στα παιδιά είναι να δουλεύουν σκληρά και συνέχεια για να κάνουν τα όνειρα τους πραγματικότητα. Αυτό είναι το μυστικό. Η δουλειά. Έχουν το προνόμιο να είναι στον Ολυμπιακό και εάν παλέψουν θα συνεχίσουν και θα φτάσουν ψηλά. Ο Ολυμπιακός δίνει και στις Σχολές και φυσικά στην Ακαδημία αυτά που χρειάζονται τα παιδιά για να εξελιχθούν μα πάνω απ' όλα να βάλουν τις σωστές βάσεις".

Ο επικεφαλής της Σχολής κ. Βαγγέλης Σπανός σημείωσε: "Είναι πολύ σημαντικό που είναι εδώ μαζί μας ο Πραξιτέλης. Είναι ένα παιδί με αρχές, με αξίες που δούλεψε και έφτασε ψηλά. Όλοι μας είμαστε υπερήφανοι γι΄αυτά που έχει πετύχει και για εκείνα που θα κάνει στο μέλλον. Είναι τιμή μας ένα δικό μας παιδί να είναι μέλος της Πρωταθλήτριας ομάδας του Ολυμπιακού. Αυτό που λέω καθημερινά στα παιδιά της Σχολής είναι να τον έχουν ως παράδειγμα και να δουλεύουν για να ακολουθήσουν τα βήματα του. Όταν είσαι μέλος της οικογένειας του Ολυμπιακού όλα τα όνειρα σου μπορεί να γίνουν πραγματικότητα".

Ο Πραξιτέλης Βούρος αποθεώθηκε από τα παιδιά της Σχολής, υπέγραψε αυτόγραφα και παρακολούθησε τους αγώνες της κάθε κατηγορίας δίνοντας και συμβουλές στα παιδιά!

http://olympiacos-blog.blogspot.com/2016/05/blog-post_469.html
 
Top