Ο Γενικός Εισαγγελέας της Tamaulipas,Ismael Quintanilla Acosta,παραχώρησε συνέντευξη τύπου σχετικά με την επιτυχή έκβαση της απαγωγής του Πουλίδο και την σύλληψη ενός εκ των δραστών.

Πιο συγκεκριμένα ο Acosta, ανακοίνωσε τη σύλληψη του 38χρονου  Ντάνιελ Ερνάντεζ Μοράλες,που ανήκει σε μία από τις εγκληματικές ομάδες που δρουν στην περιοχή και ήταν στην ομάδα που «άρπαξε» τον Πουλίδο.Ο Επιθετικός του Ολυμπιακού για να ξεφύγει από τους δράστες(σ.σ. τουλάχιστον τρία άτομα),αναγκάστηκε να χτυπήσει έναν εξ αυτών,σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση,ενώ μετά το αίσιο τέλος ο Άλαν έλαβε ιατρική βοήθεια.

Ο Επικεφαλής των αστυνομικών δυνάμεων,δήλωσε ότι η συνεργασία όλων των σωμάτων ασφαλείας(Αστυνομία-Στρατός),ήταν άψογη και αυτό οδήγησε στον άμεσο εντοπισμό του παίκτη.Επίσης υπήρξε μια διαπραγμάτευση με την οικογένεια για λύτρα που ζήταγαν οι απαγωγείς,αλλά δεν καταβλήθηκαν καθώς ο Πουλίδο απελευθερώθηκε πριν την καταβολή τους.Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία,σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις,τα κίνητρα ήταν οικονομικά και όχι για την ποδοσφαιρική ιδιότητα του θύματος. 

Η συνέντευξη τύπου των επίσημων φορέων της Tamaulipas:



Η δήλωση του πρώτου ξαδέρφου του Άλαν,Elton Izaguierre:

http://olympiacos-blog.blogspot.com/2016/05/blog-post_255.html
 
Top