Με εντυπωσιακό τρόπο ολοκλήρωσαν την αγωνιστική περίοδο 2015-16 οι ποδοσφαιριστές της Κ-8 και της Κ-9 των δυο μικρότερων σε ηλικία τμημάτων της Ακαδημίας του Ολυμπιακού.

Όπως αναφέρει το «Olympiacos.org»,οι νεαροί ποδοσφαιριστές έστησαν.. τη δική τους φιέστα όχι μέσα στο "Γ. Καραϊσκάκης" αλλά στην εγκατάσταση της Σχολής Καραϊσκάκη και γιόρτασαν με την ψυχή τους τις κούπες που κατέκτησαν μέσα στη χρονιά κάνοντας πρόβα για τα καλύτερα που θα ζήσουν ως μέλη της Ακαδημίας του Ολυμπιακού. 

Η Κ-9 με προπονητή τον κ. Κώστα Σοφιανό κατέκτησε φέτος την 1η θέση στο "Θουκυδίδειο" και παρέλαβε τα μετάλλια αλλά και τα κύπελλα της αφού έδωσε φιλικό αγώνα με την Κ-8! Παιδιά γεννημένα το 2007 και το 2008 έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό στο γήπεδο της Σχολής μας και δεν κρύβουν ότι τα βράδια ονειρεύονται μια ημέρα ν' αγωνιστούν και μέσα στο "Γ. Καραϊσκάκης" ως μέλη της πρώτης ομάδας του Ολυμπιακού. 

Στην εξέδρα του γηπέδου και οι γονείς τους που "χόρτασαν" ωραίο ποδόσφαιρο, με "ψαλιδάκια", κεφαλιές και πολλά κόλπα και χειροκρότησαν τα παιδιά τους! Το ίδιο έπραξαν και οι μαμάδες με τους μπαμπάδες! Οι πατεράδες των ποδοσφαιριστών μας έβαλαν τα αθλητικά τους και θυμήθηκαν τα παιδικά τους χρόνια όπου έπαιξαν ποδόσφαιρο κυρίως στις γειτονιές. 

Το παρών στην γιορτή των παιδιών έδωσε και ο Διευθυντής της Ακαδημίας κ. Θόδωρος Ελευθεριάδης ο οποίος μιλώντας στις ομάδες ζήτησε να συνεχίσουν να βλέπουν το ποδόσφαιρο ως παιχνίδι και ως διασκέδαση. Φυσικά στάθηκε και στις επιδόσεις στο σχολείο "απαιτώντας" από τους νεαρούς ποδοσφαιριστές να είναι καλοί μαθητές! 

Ο προπονητής των δυο ομάδων κ. Σοφιανός ευχαρίστησε τα παιδιά για την  ωραία χρονιά που είχαν ενώ ο λόγος δόθηκε και σε δυο ποδοσφαιριστές (Λουλουργάς, Καρυτινός) οι οποίοι μίλησαν στους συμπαίκτες τους για αυτά που κέρδισαν μέσα στη σεζόν και αυτά που ονειρεύονται για το μέλλον. Μετά από τις ομιλίες το... μενού είχε και παγωτό το οποίο τα παιδιά αγαπούν όσο και το ποδόσφαιρο! 

Όλοι τους έδωσαν ραντεβού για τη νέα αγωνιστική περίοδο η οποία σίγουρα θα είναι πιο δύσκολη αλλά τα δύσκολα είναι για τους Πρωταθλητές! 

Οι ποδοσφαιριστές της Κ-9: Λουλουργάς, Μαλλικούρης, Τιπέλης, Θεοδωρίδης, Μπουργάνης, Πρίφτης, Γιωτόπουλος, Αγγελάκης, Φίλης, Πουλής, Μαχαίρας, Ζυγούρας, Κτενάς, Σπυρόπουλος, Μενεγάτος, Καρακώστας, Λάμπρης, Χαραλαμπίδης. 

Οι ποδοσφαιριστής της Κ-8: Μουστάκης, Δουλαβέρας, Μιχαηλίδης, Γούσιος, Αυγουστίδης, Γεωργαντάς, Καρυτινός, Κούρτης, Καντεράκης, Βρυώνης, Πατρώνης. 
http://olympiacos-blog.blogspot.com/2016/05/8-9.html
 
Top