Πορτογαλικό δημοσίευμα αναφέρει πως ο Ολυμπιακός έχει έρθει σε... συμφωνία με τον κεντρικό μέσο, Αντρέ Μαρτίνς, για τριετές συμβόλαιο, αφήνοντας την Σπόρτινγκ Λισαβόνας για τους Πρωταθλητές Ελλάδας.

Το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον 26χρονο (21/1/1990) Πορτογάλο μέσο, Αντρέ Μαρτίνς, είναι γνωστό, αλλά σύμφωνα με δημοσίευμα της record, οι ερυθρόλευκοι έχουν δώσει ήδη τα... χέρια με τον παίκτη, τονίζοντας πως θα συνεχίσει την καριέρα του στον Θρύλο.

Συγκεκριμένα, το πορτογαλικό δημοσίευμα αναφέρει πως ο Αντρέ Μαρτίνς (ο οποίος μένει ελεύθερος το καλοκαίρι) θα υπογράψει με τον Ολυμπιακό τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους Πρωταθλητές Ελλάδας, αφήνοντας την Σπόρτινγκ Λισαβόνας για το Λιμάνι.

Το δημοσίευμα, μάλιστα, τονίζει πως ο 26χρονος κεντρικός χαφ αποτελεί προσωπική επιλογή, αλλά και... στοίχημα, του προπονητή του Ολυμπιακού, Μάρκο Σίλβα, με τον οποίο είχε συνεργαστεί στο παρελθόν στην Σπόρτινγ Λισαβόνας.

Να θυμίσουμε πάντως πως οι ερυθρόλευκοι έχουν διαψεύσει τα περί... συμφωνίας, αλλά όχι και το ενδιαφέρον για τον παίκτη.

http://olympiacos-blog.blogspot.com/2016/05/3_29.html
 
Top