Ο Γιώργος Πρίντεζης μπορεί να ήταν ο κορυφαίος του Ολυμπιακού, ωστόσο ξεκαθάρισε πως όλοι οι παίκτες της ομάδας ήταν καταπληκτικοί κι έδωσαν και την ψυχή τους.

Ο MVP της 6ης αγωνιστικής μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ: «Για άλλη μια φορά δεν έχει να κάνει μόνο με μένα. Ήταν όλοι καταπληκτικοί κι όποιος έμπαινε μέσα έδινε και την ψυχή του. Παιχνίδια τα οποία υπάρχει ένα credit μπροστά όλοι δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό».

Για τις ανατροπές: «Η Χίμκι είναι μια ομάδα με πολύ ταλέντο σε κάθε θέση. Είχαμε πολύ κακές επιστροφές στο πρώτο μέρος και χάσαμε πολλά ριμπάουντ. Βρήκανε ρυθμό, αλλά είχαμε τα ψυχικά αποθέματα για να ανατρέψουμε την κατάσταση του παιχνιδιού»

Για τον Παπαπέτρου: «Ο Ιωάννης τον τελευταίο καιρό παίζει περισσότερο στο “4”. Είναι πολύ δυνατός και μπορεί να παίξει και στο 3 και στο 4», και συνέχισε:

«Κρίνονται επί του αποτελέσματος τα πάντα. Ο καθένας ξέρει ποιες είναι οι ευθύνες του μέσα στο παρκέ. Υπάρχει στο ρόστερ και ο Αγραβάνης που είναι πάρα πολύ καλός παίκτης και μπορεί να βοηθήσει

Η ομάδα έχει 12 παίκτες που όλοι μπορούν να βοηθήσουν. Σήμερα ο coach επέλεξε να μειώσει το rotation στο συγκεκριμένο παιχνίδι, κάτι που μας βοήθησε.

Άμα θες να είσαι σε μια μεγάλη ομάδα πρέπει να ξέρεις να τα διαχειρίζεσαι αυτά. Καλώς ή κακώς έτσι είναι το άθλημά μας. Χάνεις ένα παιχνίδι πρέπει να ανακάμψεις για να είσαι όσο το δυνατόν πιο συγκεντρωμένος γίνεσαι».

Για τη συνέχεια: «Ξέρουμε ποια ομάδα είναι η ΤΣΣΚΑ, είναι το φαβορί του ομίλου, αλλά εμείς βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Είναι ένα ματς που θα πάμε πιο άνετα απ' ότι σήμερα. Ο καλός Ολυμπιακός έχει αποδείξει ότι μπορεί να πάει σε μια τέτοια έδρα και να διεκδικήσει όλες τις πιθανότητες που του αναλογούν».


http://olympiacos-blog.blogspot.com/2016/02/blog-post138.html
 
Top