Τον πιο σημαντικό -μέχρι τον επόμενο-  αγώνα στη φετινή Ευρωλίγκα δίνει απόψε ο Θρύλος, στο ΣΕΦ (21:45 - ΕΡΤ2) για την 6η αγωνιστική του Top-16, κόντρα στην Χίμκι.

Μετά τις τρεις συνεχόμενες ήττες από Μπάμπεργκ, Ζαλγκίρις και Ρεάλ Μαδρίτης περιθώρια για νέο λάθος δεν υπάρχουν, ειδικά σ'αυτό τον όμιλο όπου μπορούν να συμβούν τα πάντα. Στο λιμάνι άλλωστε δεν πέρασε απαρατήρητη η χθεσινή ήττα της Μπαρτσελόνα από την Μπάμπεργκ στη Γερμανία (δείτε περισσότερα και βίντεο εδώ)...

Αυτό που προκαλεί -σε εμάς τουλάχιστον- αρνητική εντύπωση πάντως είναι το γεγονός ότι ακόμη δεν έχει γίνει sold out για τον συγκεκριμένο "τελικό" και όπως όλα δείχνουν δύσκολα θα γίνει, αφού οι προβλέψεις των αρμοδίων μιλούν για 8.000 κόσμο... Αν συμβεί κάτι τέτοιο και κάτι πάει στραβά, καλά θα κάνουν όσοι προτιμήσουν τους καναπέδες τους ή την... βόλτα να μην βγαίνουν μετά στα social media για να τα βάλουν με όλους και όλα... Σήμερα, οτιδήποτε λιγότερο από ένα κατάμεστο και καυτό ΣΕΦ θα είναι ντροπή... μέχρι εδώ και δεν το προχωράμε περισσότερο.

Σε ότι αφορά τα αγωνιστικά, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος θα περιμένει μέχρι τελευταία στιγμή τον Ντάνιελ Χάκετ, ο οποίος χθες έβγαλε μέρος της προπόνησης, ενώ θα έχει κανονικά στη διάθεσή του τον Δημήτρη Αγραβάνη που ξεπέρασε το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε. 

Ειδικά η παρουσία του Ιταλού γκαρντ είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητη, ειδικά από τη στιγμή που το προπονητικό τιμ έχει σαν πρώτο μέλημα τον περιορισμό της Ρώσικης περιφέρειας που βγάζει... φωτιές με Ράις, Σβεντ, Κόπονεν και Ντράγκιτς...


http://olympiacos-blog.blogspot.com/2016/02/blog-post_149.html
 
Top