Δημοσίευμα από τον Καναδά τονίζει πως το ενδιαφέρον της Μόντρεαλ για τον Άλφρεντ Φινμπόγκασον έχει... αναθερμανθεί τις τελευταίες ώρες. Πιέζουν οι Καναδοί για να πείσουν τον διεθνή Ισλανδό και να κλείσει το deal.

Η Μόντρεαλ έχει δείξει μεγάλο ενδιαφέρον για την απόκτηση του "Φίνμπο" από τη Ρεάλ Σοσιεδάδ, ωστόσο ο ίδιος ο παίκτης πριν από μερικές μέρες απέρριψε την πρόταση καθώς ήταν... διστακτικός για τη μετακίνησή του στο MLS.

Η ομάδα από τον Καναδά, ωστόσο, δεν φαίνεται να παρατάει την περίπτωση του επιθετικού του Ολυμπιακού καθώς σύμφωνα με δημοσίευμα του καναδέζικου RDS, η Μόντρεαλ τις τελευταίες ώρες άνοιξε νέο γύρο συζητήσεων με την πλευρά του Φινμπόγκασον, προσδοκώντας την... ύστατη ώρα των μεταγραφών να πείσει τον παίκτη και να κλείσει το deal.

Όπως τονίζει το δημοσίευμα, πηγές τόσο από την πλευρά της Μόντρεαλ, όσο και από το περιβάλλον του παίκτη, επιβεβαίωσαν τις νέες επαφές που έχουν υπάρξει τις τελευταίες ώρες, και από αυτά που διαρρέουν προκύπτει πως η απόφαση πλέον βρίσκεται καθαρά στον ίδιο τον παίκτη για την πραγματοποίηση της μεταγραφής. Φυσικά, όπως είναι αντιληπτό, τη δεδομένη χρονική στιγμή γίνεται μάχη με τον χρόνο καθώς έχουν απομείνει πολύ λίγες μέρες πριν την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου. Το deadline των μεταγραφών πλησιάζει και οι διαπραγματεύσεις θα πρέπει να εξελιχτούν με γοργούς ρυθμούς.

Το σίγουρο πάντως είναι πως ο Φινμπόγκασον επιθυμεί, έστω και λίγο πριν εκπνεύσει η μεταγραφική περίοδος, να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό, αφού θέλει να βρει ομάδα όπου θα αγωνίζεται περισσότερο, ενόψει και του Euro με την Εθνική Ισλανδίας το καλοκαίρι.

http://olympiacos-blog.blogspot.com/2016/01/blog-post_314.html
 
Top