Μητροπολιτικό Κολλέγιο Πειραιά
Σπούδασε στο μοναδικό Κολλέγιο της πόλης σου με τους δικούς σου όρους!


Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο με 33 χρόνια εμπειρίας (από το 1982) στην ιδιωτική εκπαίδευση έχει καθιερωθεί ως η κορυφαία επιλογή ποιοτικών σπουδών Πανεπιστημιακού επιπέδου στη χώρα μας. Ξεχωρίζει για το υψηλό ακαδημαϊκό του κύρος, διαθέτει υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, βιβλιοθήκη χιλιάδων τίτλων και πλήρως εξοπλισμένα εργαστήρια ανά ειδικότητα.  

Το 2013, στο πλαίσιο της διαρκούς ανάπτυξής του, το Μητροπολιτικό Κολλέγιο εγκαινίασε το νέο campus του στην καρδιά του Πειραιά. Οι ασύγκριτες εγκαταστάσεις του στεγάζονται σε ένα νεοκλασσικό κτίριο 2.500 τ.μ. και αποτελούν επένδυση η οποία πληροί τις προδιαγραφές και τα υψηλά standards, που ακολουθούν πάντα το όραμα του εκπαιδευτικού ιδρύματος.

Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο Πειραιά είναι το μοναδικό Κολλέγιο της πόλης και βρίσκεται στο κέντρο του Πειραιά, στη συμβολή των οδών Φίλωνος και Σωτήρος, με εύκολη πρόσβαση χρησιμοποιώντας όλα τα μέσα. Διακρίνεται για το ακαδημαϊκό του κύρος και προσφέρει ευρεία γκάμα αναγνωρισμένων προπτυχιακών και μεταπτυχιακών προγραμμάτων σε συνεργασία με διακεκριμένα Βρετανικά Πανεπιστήμια. Τα προσφερόμενα bachelors και masters είναι στην πλειοψηφία τους ελληνόφωνα και ανήκουν σε σύγχρονα επιστημονικά πεδία με ζήτηση στην αγορά εργασίας, όπως: Διοίκηση Επιχειρήσεων, Τουριστικά, Πληροφορική, Δίκτυα Η/Υ, Παιδαγωγικά, Ψυχολογία, Ειδική Αγωγή, Φυσικοθεραπεία, Λογοθεραπεία, Διαιτολογία, κ.α.  Το διακεκριμένο ακαδημαϊκό προσωπικό του Κολλεγίου και τα εξειδικευμένα εργαστήρια ανά ειδικότητα, με προδιαγραφές Πανεπιστημίων του εξωτερικού, επισφραγίζουν την τήρηση των όρων υψηλής ποιότητας στην παρεχόμενη εκπαίδευση.

Εάν σκέφτεστε το επόμενο βήμα στις σπουδές σας επικοινωνήστε με το Μητροπολιτικό Κολλέγιο Πειραιά στο 210 41 21 200 προκειμένου να εξασφαλίσετε άμεσα μια θέση στα νέα τμήματα. Εναλλακτικά, κλείστε εδώ μια επίσκεψη στις εγκαταστάσεις μας, Φίλωνος & Σωτήρος 1Α στο κέντρο του Πειραιά. Περισσότερες πληροφορίες στο www.mitropolitiko.edu.gr.    


 
Top