Οι Ρέππας - Παπαθανασίου, το δίδυμο των εμπορικών επιτυχιών τόσο στον κόσμο του θεάτρου όσο και της τηλεόρασης έδωσαν μια...


 αποκαλυπτική συνέντευξη μιλώντας για την οικονομική κρίση και το πόσο αυτή έχει επηρεάσει τη ζωή τους. Δε δίστασαν μάλιστα, να αποκαλύψουν πως αυτή την περίοδο ζουν με δανεικά!
«Όταν ζεις τόσο βίαιες κοινωνικές ανακατατάξεις δοκιμάζεις πολλών ειδών αισθήματα. Και θυμό και μελαγχολία και πανικό. Αλλά στη δημόσια σφαίρα προτιμάμε να εκφραζόμαστε αισιόδοξα και ήπια. Κανένα ακραίο συναίσθημα δεν βοηθάει σε τέτοιες καταστάσεις», δήλωσαν χαρακτηριστικά απαντώντας στην ερώτηση για το αν νιώθουν θυμό για τα όσα ζούμε αυτές τις δύσκολες ημέρες.
Αίσθηση προκάλεσε το γεγονός πως ο Μιχάλης Ρέππας αποκάλυψε πως με τις κλειστές τράπεζες και τις ουρές στα ΑΤΜ είχε ξεμείνει από λεφτά... «Άνθρωποι σαν κι εμάς που τα τελευταία είκοσι χρόνια ζούσαμε με άνεση (όχι εξεζητημένα αλλά άνετα), ποτέ δεν φαντάστηκαν ότι μπορεί να τους λείψουν κάποιες στιγμές ακόμα και τα στοιχειώδη. Ναι, είμαστε σοκαρισμένοι. Και προσπαθούμε να μην πανικοβληθούμε», ανέφερε στην Real χαρακτηριστικά.
Επίσης, Ρέππας- Παπαθανασίου δήλωσαν απογοητευμένοι και τρομαγμένοι, καθώς λόγω του πολιτικοοικονομικού σκηνικού που βιώνουμε πάγωσαν δύο περιοδείες τους, οι "Άντρες έτοιμοι για όλα" και το "Πριν το χάραμα": «Αυτό δεν μας έχει συμβεί ποτέ. Αυτό ήταν ένα σοκ που δεν υποψιαστήκαμε ούτε στον χειρότερο εφιάλτη μας. Ζούμε με δανεικά. Ευτυχώς ο παραγωγός μας Μάρκος Τάγαρης αποφάσισε να πάει τελικά περιοδεία το "πριν το χάραμα" αρχής γενομένης από τις 3 Αυγούστου».

 
Top