Οι Αργεντίνοι προχωρούν λίγο... παρακάτω την υπόθεση Μπαλάντα, μεταδίδοντας πως η πρόταση των 5 εκατ. ευρώ προς την Ρίβερ για τον παίκτη -που ήταν η 2η στην σειρά- έγινε.

ΜΜΕ της Αργεντινής υποστηρίζουν πως «ο Ολυμπιακός έριξε στο... τραπέζι 5 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του Μπαλάντα, που πρόκειται για την 2η κίνησή του για τον παίκτη».

Ήταν κάτι που πάντα βάσει του Αργεντίνικου Τύπου αναμενόταν να συμβεί. Αυτήν την στιγμή πάντως δεν υπάρχει επιβεβαίωση ή διάψευση αυτής της πληροφορίας. Ο 22χρονος ύψους 1.81 μέτρων σέντερ μπακ που μπορεί να αγωνιστεί και στο αριστερό άκρο της άμυνας μεταπήδησε από την ομάδα Νέων στους μεγάλους της Ρίβερ Πλέιτ.

Στο πρωτάθλημα του 2015 είχε 12 ματς με 1 γκολ και 1 ασίστ. Στο Transfermarkt μπορεί να κοστολογείται στα 3,5 εκατ. ευρώ, όμως ο Έντερ Μπαλάντα -που έχει έναν ακόμα χρόνο συμβολαίου- δεν είναι μία τόσο... προσιτή περίπτωση, αφού η ομάδα του ζητάει τουλάχιστον 5 εκατ. ευρώ για εκείνον.

Σύμφωνα με τους Αργεντίνους πάντως ο Θρύλος της Ελλάδας τα προσφέρει αυτά τα χρήματα. Εκτός των άλλων ο Μπαλάντα μπορεί να είναι ακόμα ο αντί-Μασουακού ή ο δεύτερος αριστερός μπακ.
http://olympiacos-blog.blogspot.com/2015/08/5.html
 
Top