Το olympiacos.org ανέδειξε το goal της χρονιάς με βάση τις δικές σας ψήφους!

Στις 23 Ιουνίου ξεκίνησε μέσω του olympiacos.org η ψηφοφορία που θα αναδείκνύε το goal της χρονιάς. Μέσα λοιπόν από την συγκεκριμένη ψηφοφορία είχατε την δυνατότητα να επιλέξετε εσείς ποιο goal θεωρείτε καλύτερο όλων για την αγωνιστική περίοδο που πέρασε.

Από την αρχή φάνηκαν 2 goals να ξεχωρίζουν... Αυτό του Νταβίντ Φουστέρ, στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ και του Αλεχάντρο Ντομίνγκεζ με την Ξάνθη, στον τελικό του Κυπέλλου, εκεί όπου η ομάδα μας κατέκτησε το τρόπαιο και έκλεισε την χρονιά με το νταμπλ. Δύο σπάνιας ομορφιάς γκολ, που από την αρχή της ψηφοφορίας είχαν πάρει μεγάλη διαφορά από τα υπόλοιπα! Ήταν πολύ κοντά σε ψήφους και μέχρι την τελευταία στιγμή είχαμε... ντέρμπι!

Ωστόσο στο τέλος, έστω και με μικρή διαφορά ξεχώρισε το καλύτερο... Σας παρουσιάζουμε λοιπόν το καλύτερο goal της χρονιάς με βάσει τις δικές σας ψήφους!

Αυτό είναι του Αλεχάντρο Ντομίνγκεζ κόντρα στην Ξάνθη στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας! Ένα πανέμορφο πραγματικά τέρμα από τον μεσοεπιθετικό του Θρύλου μας, που χάρη στην δική σας βοήθεια, ψηφίστηκε ως το καλύτερο για την αγωνιστική σεζόν 2014 – 2015!





http://olympiacos-blog.blogspot.com/2015/07/video-photo_7.html
 
Top